teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Peki tkgs arama var mı acaba,onu denesen (yani aklıma gelenleri yazıyorum)YENİ BİTTİ
LANET Bİ CİHAZ YAA NE SERVİS MENÜSÜNE GİREBİLİYORUM NE YAZILIMLA İLGİLİ Bİ ŞEY YAPABİLİYORUM ANLAMADIM
Peki tkgs arama var mı acaba,onu denesen (yani aklıma gelenleri yazıyorum)YENİ BİTTİ
LANET Bİ CİHAZ YAA NE SERVİS MENÜSÜNE GİREBİLİYORUM NE YAZILIMLA İLGİLİ Bİ ŞEY YAPABİLİYORUM ANLAMADIM
KANALLA İLGİLİ HİÇ BİR İBARE YOK BENİM DE İÇİNDEN ÇIKAMADIĞIM DURUM BU ZATENPeki tkgs arama var mı acaba,onu denesen (yani aklıma gelenleri yazıyorum)
Tv ye reset atma var mı,yani sıfırlasan tvyi bakalım.KANALLA İLGİLİ HİÇ BİR İBARE YOK BENİM DE İÇİNDEN ÇIKAMADIĞIM DURUM BU ZATEN
HOCAM MAALESEF YOK SAAT SEKİZDEN BERİ BU İLLETLE UĞRAŞIYORUM AYRICA İLGİNİZ İÇİN DE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMTv ye reset atma var mı,yani sıfırlasan tvyi bakalım.
Rica ederim ,ne demek.HOCAM MAALESEF YOK SAAT SEKİZDEN BERİ BU İLLETLE UĞRAŞIYORUM AYRICA İLGİNİZ İÇİN DE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Ses var mı?kolay gelsin ekrana hiç görüntü gelmiyor led bar kontrolu yapıldı
32HB5000
8052099800954
Görüntü yok ,peki ses var mıgoruntu hic gelmiyor, acilista kirmizi isik yanip sonmesine ragmen ekran simsiyah kaliyor, cok silik bir sekilde jvc yazisi gorunuyor ve sonra kayboluyor.
sonrasinda buradaki kurtarma yazilimini defalarca farkli usb ile denememe ragmen yuklemedi, kirmizi isik yanip sonuyor fakat ne kadar beklesem de sonuc ayni kaliyor.
seri numarasina uygun farkli bir yazilim olabilir mi?
goruntu olmadigi gibi ses de gelmiyorGörüntü yok ,peki ses var mı
Hımm,karttda sorun yoksa yazılımla düzelirgoruntu olmadigi gibi ses de gelmiyor
oncelikle ilginiz icin tesekkur ederim.Hımm,karttda sorun yoksa yazılımla düzelir
Gerçi yabancı üretim tv,ama yine de etiketliyeyim dostlarımın hepsini ,yarın bakarlar mutlaka
yokoono , By_Trol , TEKNOwest ,ve F fikoloji
Rica ederim.Bu arada kullandığın usb belleklerede dikkat et ,büyük boyutlu olmasınlar.FAT32 olarak formatlamalısın ,bootable usb olmamalı(yani pc veya laptopu usbden açma ).Ben MB97 hariç tüm kartlara toshiba 16gblik bellek kullanıyordumoncelikle ilginiz icin tesekkur ederim.
yazilim olarak uzun zamandirZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kullaniyordum ve dun birdenbire bu sorunu yasadim.
Tabii bir de tv yanında telefon bulundurmayın ,tv belleğini bozar telefon sinyallerioncelikle ilginiz icin tesekkur ederim.
yazilim olarak uzun zamandirZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.kullaniyordum ve dun birdenbire bu sorunu yasadim.