17MB120 V2.45.29.1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nctemiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1- :)
2- Sen yoksan, sanırım yengehanım bakacak,o zaman kontrolü nasıl yapacaksın telefondan,haaa,görüntülü kontrol edeceksin sanırım :ok
3- Keşke öyle birşey olsa :)
Orjinal yazılımı attır,seste sorunu dert etme ,gayet basit çözümü :ok
Bir şekilde bakıcam artık.Telefonla arar eksiklikleri söylerim.Bakalım en güzeli full yazılım yeterli olur.Yardımların için teşekkürler abi iyi akşamlar.:)

Ben teşekkür ederim,sana kolay gelsin :ok

Abi servisle gündüz geldiler eksiklikleri söyledim.Hdmı girişleri menüden kapalıymış :)

3D ve çift ekran geldi.Ses olayınıda hallettik dediler.Akşam geldim kontrol ettim.Hepsi tamam netflixe bakayım dedim.Smart yok :haha1 genemi derken
factory reset aklıma geldi.Yaptıktan sonra baktım gelmiş. :)

Bu sorunlarım düzeldi.Sıra geldi digi play uygulamasına bu konuda yardım rica etsem :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@nctemiz, @teraspy ,@NetCaliber ,@mesutank

Buda teraspy abinin gösterdiği şekilde profil dosyam

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
Abi servisle gündüz geldiler eksiklikleri söyledim.Hdmı girişleri menüden kapalıymış :)
Bu sorunlarım düzeldi.Sıra geldi digi play uygulamasına bu konuda yardım rica etsem :)
Tamam şimdi olmuş,profilleri almışsın,bunları kendinde mutlaka yedekle :) ,bu arada güle güle kullan tv yi :))
Digiplay için :
@NetCaliber @mesutank yardımcı olurlar mutlaka görürlerse :ok

Tamam şimdi olmuş,profilleri almışsın,bunları kendinde mutlaka yedekle :) ,bu arada güle güle kullan tv yi :))
Digiplay için :
@NetCaliber @mesutank yardımcı olurlar mutlaka görürlerse :ok
Abi sonunda öğrendim. :)
Soğol teşekkür ederim.İnşallah diyelim.Olursa tadından yenmez :)

Yedeğini pc de saklıyorum dersimi aldım.

Dün itibariyle televizyonumun smart tv sinde hem digi play hemde tivi bu eklendi.:)
NetCaliber arkadaşımıza teşekkürler.Daha ne isteyimki teşekkür ler :clap2

@nctemiz, @teraspy ,@NetCaliber

Dün itibariyle televizyonumun smart tv sinde hem digi play hemde tivi bu eklendi.:)
NetCaliber arkadaşımıza teşekkürler.Daha ne isteyimki teşekkür ler :clap2

@nctemiz, @teraspy ,@NetCaliber
Süper güle güle kullan ,bari hemen editlenen profilleri de yedekle,dursun elinin altında adını da uygun bişey yaz ki unutmayasın "bu neydi" diye :)

Süper güle güle kullan ,bari hemen editlenen profilleri de yedekle,dursun elinin altında adını da uygun bişey yaz ki unutmayasın "bu neydi" diye :)
Evet abi yedekledim.Yalniz bişey sorcam vewd app store açılmıyor bir sorununu var acaba

Hımm,wevd konusunda ancak eve döndüğümde bakabilirim,hiçmi açılmıyor wevd ?
Evet sol üstte noktalar görünüp kayboluyor.Acaba vesteldenmi sıkıntı yoksa hani kodlama yaptikya ondanmi dedim acaba

Evet sol üstte noktalar görünüp kayboluyor.Acaba vesteldenmi sıkıntı yoksa hani kodlama yaptikya ondanmi dedim acaba
Modlamadan olmaz kesinlikle olmaz.vestelden olabilir bir ihtimal.

Eve gidince kesin kontrol ederim sevgili nctemiz :ok

Geri
Üst Alt