17MB120 V2.45.29.1

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
MB9X serileri çok problemli neden anakart değişti ne gibi arızalar oluştu yazarmısın merak ettim
Bu konunun başında yazmıştım.Cihazıma gene mb120 kodlu anakartın ses sistemini kontrol edilmesi için profil dosyasını yükledim.Smart menüm daha güzel oldu.Ses istediğim gibi oldu.Daha sonradan fark ettimki çift ekran ve 3d ayarlarım gitti.Sanırım profil dosyasını paylaşaan arkadaşın tv sinde bu özellikler yoktu.Cihazım garantili olduğu için servisi çağırdım.Full yazılım yüklemek istediler ama yüklenmedi.Fabrikada değişim kararı verdi.Anakartım değişmiş oldu.Sonra çekirdek yazılımı yükselttiler ses sorunundan bahsedince yazılım talep ederiz gelir yükleriz demişlerdi.Bugün o işlemde halloldu.Sen bu konuda sanırım bilgisin kardeşim

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Ne bahtsız biriyim servis gelmiş yazılımı yüklemiş ama 3d gene gitmiş çift ekran da gitmiş

İşin yoksa servisi gene ara

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Ne bahtsız biriyim servis gelmiş yazılımı yüklemiş ama 3d gene gitmiş çift ekran da gitmiş

İşin yoksa servisi gene ara
Burdan tv nin full yazılımını talep edin yükleyin ve çekirdek yazılımıyla son sürüme güncelleyin bence daha kurcalamayın bu sefer hiç açılmaz felan sorun yaşamayın daha fazla

Son düzenleme:
Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
e
Bu konunun başında yazmıştım.Cihazıma gene mb120 kodlu anakartın ses sistemini kontrol edilmesi için profil dosyasını yükledim.Smart menüm daha güzel oldu.Ses istediğim gibi oldu.Daha sonradan fark ettimki çift ekran ve 3d ayarlarım gitti.Sanırım profil dosyasını paylaşaan arkadaşın tv sinde bu özellikler yoktu.Cihazım garantili olduğu için servisi çağırdım.Full yazılım yüklemek istediler ama yüklenmedi.Fabrikada değişim kararı verdi.Anakartım değişmiş oldu.Sonra çekirdek yazılımı yükselttiler ses sorunundan bahsedince yazılım talep ederiz gelir yükleriz demişlerdi.Bugün o işlemde halloldu.Sen bu konuda sanırım bilgisin kardeşim
evet 5 yaşında bilgisayarla tanıştım daha sonradan kendimi geliştirdim hiçbir yerde çalışmadan kafam hep bunlara ağırlıklı çalışıyor :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burdan tv nin full yazılımını talep edin yükleyin ve çekirdek yazılımıyla son sürüme güncelleyin ve bence daha kurcalamayın bu sefer hiç açılmaz felan sorun yaşamayın daha fazla
full yazılıma gerek yok anakart değişmiş zaten anakartın normal yazılımla gelir çekirdek yazılıma yükseltip profil yazılıma yükseltilmiş daha fazla kurcalama kardeşim eğer servis elemanları senin bu işten anladığını çakarsa anakartın parasını kitlerler sana

Evet onu acı bir şekilde öğrendim.Tv nin anakartı değişti.Yazılım yüklendi.Önceden vardı .Ama benim asıl merak ettiğim.Bluetooth olayı onu merak ediyorum.
Biraz önce Vestel yetkili servisinden aradılar.Fabrika televizyonda anakart değişikliği ni uygun görmüş

Malzemenin siparişini vereceklermis gelince evde değişim yapılacakmış

Bluetooth kulaklık ses ayari işleminden bahsettim. Kart geldiğinde hatirlatirsan bakarız yardımcı oluruz dedi.Bakalim ne olacak?

@nctemiz, teraspy teraspy @fikoloji, Adem Helvacı Ado
evde nasıl anakart değişir ilk kez duyuyorum :) manyak bu servis ya

Yazılımla oynamak içindir,yazlımı tvden almak farklıdır.Modlam konusu:
yazılımı tv den nasıl alıyoruz yani full olarakmı çekirdekmi diyelimki ben MB96 anakarta core yazılım atcam bu programla full yazılımı alabilme şansım varmı ??

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
yazılımı tv den nasıl alıyoruz yani full olarakmı çekirdekmi diyelimki ben MB96 anakarta core yazılım atcam bu programla full yazılımı alabilme şansım varmı ??
Tvden yazılım alma işine gerek kalmadı sevgili Koro96,nden dersen zaten herkesin elinde full yazılım oluyor :) ,programla full-core yazılım alınmaz,çok farklı iştir,bir ara yayınlamıştım,sonra geri çektim, çünkü prüzleri gideremedim (en azından mb9x kartlarımdan bahsediyorum) ,geçenlerde yazdım,yine yazayım,mb9x olan (97-98 kart hariç) kartlarda (core)çekirdek yazılımı full yazılıma dönüştürebiliyoruz ama bunda da ekran boyutlarında sıkıntı oluyor diye tam olarak açıklamamıştım , ama bazı arkadaşlarım farklı forumda açıklamışlardı sanırım ,elde full yazılım olunca tvyi hertürlü kurcalanıyor zaten :ok

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Burdan tv nin full yazılımını talep edin yükleyin ve çekirdek yazılımıyla son sürüme güncelleyin bence daha kurcalamayın bu sefer hiç açılmaz felan sorun yaşamayın daha fazla
Servis anakarti değiştirince üzerinde eski yazılım vardı Sonra 29.1 yazılımına guncellemislerdi .

e

evet 5 yaşında bilgisayarla tanıştım daha sonradan kendimi geliştirdim hiçbir yerde çalışmadan kafam hep bunlara ağırlıklı çalışıyor :)

full yazılıma gerek yok anakart değişmiş zaten anakartın normal yazılımla gelir çekirdek yazılıma yükseltip profil yazılıma yükseltilmiş daha fazla kurcalama kardeşim eğer servis elemanları senin bu işten anladığını çakarsa anakartın parasını kitlerler sana

evde nasıl anakart değişir ilk kez duyuyorum :) manyak bu servis ya

TV yi kapatıp Vestel yazısı gelene kadar ok tuşuna bastılar yükleme ekranı gelmeyince fabrikaya bildirdiler 1-2gun sonrada arayıp değişim kararı verildiğini bildirdiler.

Şimdi ne yapmam lazım anlamadım şimdi.Servisi tekrar atayimmi yoksa elimdeki 29.1 yazılımını kurayimmi

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Servis anakarti değiştirince üzerinde eski yazılım vardı Sonra 29.1 yazılımına guncellemislerdi .

TV yi kapatıp Vestel yazısı gelene kadar ok tuşuna bastılar yükleme ekranı gelmeyince fabrikaya bildirdiler 1-2gun sonrada arayıp değişim kararı verildiğini bildirdiler.

Şimdi ne yapmam lazım anlamadım şimdi.Servisi tekrar atayimmi yoksa elimdeki 29.1 yazılımını kurayimmi
Tv nin arkasındaki barkodun fotosunu atın buraya ful yazılımı yollarlar sana. Sen kendin yükle yazılımı

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Bu yazılım full yazılımmı core mi sevgili nctemiz?
Bendeki core yazılım ama bu sefer servis güncel yazılımı yükleyince incelemek için profili yedeklemistim. Oda elimde??

IMG_20190327_2221159d2d8cba0b5fedcf.jpg

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bendeki core yazılım ama bu sefer servis güncel yazılımı yükleyince incelemek için profili yedeklemistim. Oda elimde??

IMG_20190327_2221159d2d8cba0b5fedcf.jpg
Valla süpersin tek kelimeyle ,bana zipleyip yüklesene bir yere bakayım,yedek aldığın profilleri :ok (ben modlama yapmıyorum biliyorsun ,yeminliyim,sadece neler varmış görmek istiyorum)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tabiki atarım ?

umarım olmuştur.
Olmamışşşşş :)
kayıt dosyasını atmışın be nctemiz, :haha1
Sun Apr 7 01:12:12 2019 keypress
Sat Apr 6 17:25:45 2019 keypress
Sat Apr 6 13:50:55 2019 keypress
Sat Apr 6 11:41:36 2019 keypress
Sat Apr 6 11:06:07 2019 powerup
Fri Jan 1 02:00:02 2016 powerup
Tue Dec 18 16:45:22 2018 powerup
Fri Jan 1 02:00:02 2016 powerup
sw ve hw profil dosyalarını atacaksın,hatta komple sıkıştırıp at aynı siteye :ok

Geri
Üst Alt