17MB120 V2.45.29.1

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Umarım ben tahmin etmiyordum,kart değişimi yapılacağını

biraz abartılı olacak ama keske ellerinde olmasa tv değişim verseler bide daha yeni bir tv modeli gelse tadından yenmezdi. :sirit
Çokmu aç gözlülük yaptım ne :sirit:sirit
birazcık öyle olmuş :) bunada şükür demek lazım :) hayırlı olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu yazılım sadece profil dosyalarını almak içinmi tv nin içinden yoksa hertürlü tv nin yazılımıyla oynama oluyormu ?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bu yazılım sadece profil dosyalarını almak içinmi tv nin içinden yoksa hertürlü tv nin yazılımıyla oynama oluyormu ?
Yazılımla oynamak içindir,yazlımı tvden almak farklıdır.Modlam konusu:

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
birazcık öyle olmuş :sirit bunada şükür demek lazım :sirit hayırlı olsun

İşin şakası tabi binada şükür tabiki ?
Ama ilgi alaka güzeldi.

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
Evet dün itibariyle vestel servisinden gelip tv min mb120 kodlu anakartı değiştirdiler.Yazılım güncellemesini de yaptılar.Tvmdeki smart menü değişti.Ses sisteminin sesini maalesef kontrol edemiyorum.Ama servise bunlar önceden vardı diyince fabrikadan ister hallederiz dediler.Bakalım bu hafta içi yazılımı yükleyecekler. :mutlu

Acaba benim profil dosyamda işi bilen üstadlar dsmart yada digitürk play konusunda modlama işlemi ile eklenebilirmi
Ben profil patcher ile ben biraz baktım.Fakat bulamadım.Yardımcı olabilirmisiniz.

N nctemiz, teraspy teraspy F fikoloji

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46
N nctemiz ;

Bunu derken,kulaklık çıkışınımı kastediyorsun acaba?
Aynen abi aslında forumda bahsettiğim yazılımı yükleyeceklerini belirttiler.Müşteri hizmetleri ücret karşılığında olur diyordu.
Servis e sordum.Ücretsiz olacak fabrikadan isteyeceğiz dedi.Haber bekliyorum.

Diğer konuda yardımın olurmu acaba dsmart yada digi play konusunda

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Aynen abi aslında forumda bahsettiğim yazılımı yükleyeceklerini belirttiler.Müşteri hizmetleri ücret karşılığında olur diyordu.
Servis e sordum.Ücretsiz olacak fabrikadan isteyeceğiz dedi.Haber bekliyorum.

Diğer konuda yardımın olurmu acaba dsmart yada digi play konusunda
selam ikisi içinde teraspy teraspy ve D NetCaliber bilgilidir
modlama yapmıyorum

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Televizyona sesle ilgili yazılım yüklendi.İnşallah sesle ilgili sorunlarım.Toptan düzelmiştir.Akşam eve gidince bakıcam. :)
düzelmiştir kardeşim kulaklık çıkışına hoparlör takınca tvnin sesi kesilir ses verirken tv den kulaklık amblemi çıkar.bir sorun olursa ki olabiliyor bazen bizlere bildir yardımcı oluruz.

düzelmiştir kardeşim kulaklık çıkışına hoparlör takınca tvnin sesi kesilir ses verirken tv den kulaklık amblemi çıkar.bir sorun olursa ki olabiliyor bazen bizlere bildir yardımcı oluruz.
ona profil yazılımı deniyor :)

N Çevrimdışı

nctemiz

Aktif Üye
15 Ocak 2019
312
46

ona profil yazılımı deniyor :)
Evet onu acı bir şekilde öğrendim.Tv nin anakartı değişti.Yazılım yüklendi.Önceden vardı .Ama benim asıl merak ettiğim.Bluetooth olayı onu merak ediyorum.

Geri
Üst Alt