O zaman abi sana yanlış atmışım ))) akşam evden bakarım.Olmamışşşşş
kayıt dosyasını atmışın be nctemiz,
sw ve hw profil dosyalarını atacaksın,hatta komple sıkıştırıp at aynı siteye
O zaman abi sana yanlış atmışım ))) akşam evden bakarım.Olmamışşşşş
kayıt dosyasını atmışın be nctemiz,
sw ve hw profil dosyalarını atacaksın,hatta komple sıkıştırıp at aynı siteye
Tamam bekliyorum, bu arada gelen servis nasıl yükleme yaptıda gitti acaba ,bak şimdi sevgili nctemiz,sen iyisimi hem aldığın yedek profilleri,hemde şimdiki profilleri yolla bakayım arada ne fark var ki senin 3D ile çifte ekran gitmiş göreyim.O zaman abi sana yanlış atmışım ))) akşam evden bakarım.
Abi slmTamam bekliyorum, bu arada gelen servis nasıl yükleme yaptıda gitti acaba ,bak şimdi sevgili nctemiz,sen iyisimi hem aldığın yedek profilleri,hemde şimdiki profilleri yolla bakayım arada ne fark var ki senin 3D ile çifte ekran gitmiş göreyim.
Hımm,demek bir yerde hatalı olmuş işlem, Aşağıdaki yazdılarımı uygula bakalım gelecekmi profillerin:Abi slm
ya komik gelecek ama benden istediğin şekilde profil dosyasını almıştım.Daha doğrusu aldım sandım.Ama malesef alamıyorum.Yarın servis gelecek bu akşam
alayım diyorum.Merak ediyorum.Nerde eksik var.Modifiye konusundaki talimatlara baktım.Olmadı.nerde eksik yapıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
N nctemiz, teraspy
içinde zipli bir dosya daha var öylece atayımmıHımm,demek bir yerde hatalı olmuş işlem, Aşağıdaki yazdılarımı uygula bakalım gelecekmi profillerin:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buradan indirip,zipten çıkart,fat32li usb belleğe kopyala (ayırt etmeden kopyala) tak belleğ ve menü+4+7+2+5 ile usboperations gelip OK bas,olmazsa başka bellekle dene mutlaka
TamamHayırrr,sadece Downloadxxxxx ile başlayanları atacaksın,zipli şekilde değil
Doğru,kart ne ise onun profilini alıyor,bu arada belleği pcde kontrol et bence,3 "bin" dosyası olacak ,Tamam
Attım ve tvdeki işlemi yaptım.Sanıyorum bu attıklarımdan hangisi tv deki anakart modeline uyuyorsa onu bellekteki dosyaya kopyalıyor.Doğrumu
Yalnız abi benim tv kartı mb120 fakat burdaki mb120 profil dosyasını programla açtığımda netflix uygulaması işaretli değil yani smartta çıkmaması lazım.Ama varTamam
Attım ve tvdeki işlemi yaptım.Sanıyorum bu attıklarımdan hangisi tv deki anakart modeline uyuyorsa onu bellekteki dosyaya kopyalıyor.Doğrumu
abi HW SW var ama lang dediğini bulamadım.Hepsini attım.Doğru,kart ne ise onun profilini alıyor,bu arada belleği pcde kontrol et bence,3 "bin" dosyası olacak ,
1-Lang
2-SW
3-HW
sana öncelikle SW lazım ama ,hepsini yedekle ( servis yeni yazılımı yüklediğinde yine aynı işlemi yap ki elinde bulunsun,bu aldıkların dikkate alma) şimdi bir yere zipleyip at bakayım profillerini
Hımm,peki nerede var netflix,ana menü içindemi yoksa smart tuşuna bastığın menüdemi,karışık gibi oldu ama kumandadan menü basınca geliyormu netflixYalnız abi benim tv kartı mb120 fakat burdaki mb120 profil dosyasını programla açtığımda netflix uygulaması işaretli değil yani smartta çıkmaması lazım.Ama var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
abi HW SW var ama lang dediğini bulamadım.Hepsini attım.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Abi netflix diek smart menüye basınca direk karşıma çıkmıştı.Alttaki o dört uygulamada çıkmadı Yukarıda çıkmıştı.Orada MARKET,fACEBOOK,YOUTUBE ACCUWEATHER var.Hımm,peki nerede var netflix,ana menü içindemi yoksa smart tuşuna bastığın menüdemi,karışık gibi oldu ama kumandadan menü basınca geliyormu netflix
Bu arada ses düzelmişmi senin tvde,birde 3d ile çifte ekran yok bu menüde
Servis sizin televizyona ait yazılımı fabrikadan istedim demişti.Ama karışmış sanırım.Servis bugün gelecekti.Ama yarına attım.Zaten full yazılım yükleyeceklermişN nctemiz ;
son yolladıkların sana ait değil sanırım mb90-95-97 profillerinden bahsediyorum ,
Diğer yazdıklarını gördüm zaten profiilerinde, servisin yüklediği profil yazılımı sana ait değilki,hatta sadece seninle alakalı da değil,ellerindeki onlara göre "ses düzeltme" yazılımı basit bir profil dosyasıdır ve sorunlu olan tüm kartlara da yüklüyorlar sanırım maalesef
Bu arada sanki hem sw hemde hw beraber yüklüyorlar anlaşılan çünkü hdmi sayısı değişmiş.
Sen tekrar full yazılım attır,giriş-çıkışlarını kumandadan kontrol et,(usb-hdmi gibi),3D çift ekrana bak, tabii sese de bak,gerçi ses sorununu sen de halledersin,basittir yani,yapacağınıdan eminim,sakın ellerindeki ses düzeltme yazılımını yükletme
1-Servis sizin televizyona ait yazılımı fabrikadan istedim demişti.Ama karışmış sanırım.Servis bugün gelecekti.Ama yarına attım.Zaten full yazılım yükleyeceklermiş
Az kalsın direk full yazılımmı yükleyeceksiniz dedim.Sonra hemen çevirdim.Geçen gelen arkadaş full yazılım yüklicez demişti.Sonra yüklenmemişti.1-Anakart değişti.Diyerek kıvırdım.Yoksa iş sakattı.
2-Evde yarın yokum.Artık telefonla kontrol ederim.Yada sadece full yazılımı yükleyinmi desem.Evet en iyisi öyle yapmak.Ses sorununu ben kendimmi halletsem. Dediğin gibi o işi forumda paylaşmışsın ordan yaparım.Yazılıma gerek kalmaz böylece
Abi bişey sorucam.Benim smart menüm tuşa basınca başka bir ekrana geçiyor.Orda solda yayın sağda uygulamaların hepsi alttada 4 tane uygulama var.Acaba bu menüyü başka bir profil dosyası yüklediğimde sol altta 3-lg tvlerdeki gibi daha kullanışlı bir menü vardı.Sıra sıra kutular şeklinde çıkmıştı.O şekilde yapamammı ?