düzenleme yapıldıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşlar linkteki anlatımda bulunan dosyaları tekrar yükledim. O postu editleyemediğim için indirme linklerini buraya kopyalıyorum.
Yalnız daha önce dediğim gibi MB100 dışında (elinizde full yazılım yoksa) denemenizi kesinlikle önermiyorum.
Yazılım desteği yoksa sadece uygulama adı görünür,ama yinede sevgili EXcomZkko etiketliyeyim ,en iyi cevabı verir mutlakaMerhaba ua9300 model tvye yazdığınız adımları uyguladım sadece puhu tv uygulaması çıktı tivibu uygulaması var ama açmıyor netflix yok profil ayarlarından netflix olsun tivibu olsun true yaptım önerebileceğiniz bir fikir var mı? Versiyon 1.34.25 çünkü bana göre en stabil çalışan o idi. Versiyondan mı kaynaklı yapsa başka ayar veya modlama mı yapmam gerekli şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba ua9300 model tvye yazdığınız adımları uyguladım sadece puhu tv uygulaması çıktı tivibu uygulaması var ama açmıyor netflix yok profil ayarlarından netflix olsun tivibu olsun true yaptım önerebileceğiniz bir fikir var mı? Versiyon 1.34.25 çünkü bana göre en stabil çalışan o idi. Versiyondan mı kaynaklı yapsa başka ayar veya modlama mı yapmam gerekli şimdiden teşekkür ederim.
Evet haklısınız dediklerinizi yaptım ve başarılı oldu netflix sorunsuz bir şekilde açıldı hatta menüye girdiğim zaman netflix ayarları da karşıma çıktı bu siteyi gerçekten çok faydalı buldum umarım benimde bir faydam dokunabilir diğer tvleri bilmiyorum ama vestel grubunun programlama dili çok basit oluşturulmuş ve farklı görünüm gelişmelere açıkAnladığım kadarıyla MB120 smart menüsünü yüklemişsiniz. Puhu TV geldiyse doğru yapmışsınız demektir. Smart kısmındaki yazılımlar server tarafından sunulduğu için oraya müdahale etmeniz mümkün değil malesef. Netflix'i sw profile dosyasında iki yerden birden aktif etmeniz gerekiyor. Ama smart menüde görünmüyorsa, menuitemsupport kısmında Netflix'i aktif etikten sonra, aynı yerdeki seçeneklerden kullanmadığınız bir tanesini iptal etmeniz gerekiyor. Bu şekilde TV'nin ana menüsündeki kısayollardan kaldırdığınız seçeneğin yerine Netflix logosu gelecek ve oradan uygulamaya ulaşabileceksiniz.
MB130'a ait server bilgilerini girip (forumda bir başlıkta vardı, aratırsanız ulaşırsınız diye düşünüyorum) o şasenin smart menüsüne ulaşmayı da deneyebilirsiniz.
Hocam ben de @ EXcomZkko nun dediklerini uyguladım sadece kart adını mb120 yerine mb211 yaptım dediğini uyguladım netflix şu anda bende görünüyor farklı bir kumandaya ihtiyaç duymadanDostum bende mb211 li modlanmış yöntemi yapmıştım zamanında uygulamaları kullanıyorum ama netflix menüde yok bende şöyle bişey keşfettim öbür odamda bulunan vestel tvimde netflix Tuşlu kumandamı burda denedim ve açtı sizde böyle bir kumanda kullanırsanız büyük bir ihtimal açılır.
Şimdi de kurcalarken, MB120'lerdeki Puhu TV vs içeren normal Smart menüsünü MB100'de aktif ettim.
Yapmanız gereken; MB100'deki swprofile dosyasındaki Smart TV server bilgilerini MB120'dekilerle değiştirmek. Sonrasında da hwprofile dosyasında MB100 yazan boardconfig kısmını, MB120 olarak değiştirmek.
MB120'nin server bilgileri bunlar;
Adress1: vstlsrv.com
UserName1: 17MB120
Password1: hkvstl1sa
dcf: 6818.dcf
modelid: 0x00006818
oui id: 0009df
Hadi hayırlı olsun.
Şimdi oldu, sorun Profile dosyası oluşturunca çözüldü
Emeklerinize sağlık