TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Almanyada öyleydi mesela.. Yani her ürünün bir ikinci el değeri mevcutGelişmiş ülkelerde öyle değildir bence.
Almanyada öyleydi mesela.. Yani her ürünün bir ikinci el değeri mevcutGelişmiş ülkelerde öyle değildir bence.
Değeri tabi ki mevcut da, ikinci elden kâr elde edilmez.Almanyada öyleydi mesela.. Yani her ürünün bir ikinci el değeri mevcut
Evet bizim ülkenin milletin ikinci el piyasası hep bir muamma... Yani iki lira koysan sıfırını alabiliyorsun. Malum kriz olmasa da piyasa yerinde durmuyor. Oralarda da piyasa bizim gibi olsa emin ol bizden farklı olmaz bu konuda..Değeri tabi ki mevcut da, ikinci elden kâr elde edilmez.
Ucuza alıp satıyorsa başka.
Sıfır fiyatına satılmaz yani.
snapdragon 888 ve gen1 işlemcilerim hepsi aynı şekilde sıcak çalışıyor. Şikayetler artınca qualcomm firması bulunla ilgili bir açıklama yapmıştı. Yeni mimari bu şekilde çalışıyor diye. Isınma yüzünden bataryalar çabuk bitiyorBu ısınma nasıl oluyor anlamış degilim.
işyerim ve evimin arası 1 saatlik yolda
hiç nefes aldırmadan (browser,youtube,facebook,insta) kullanıyorum.
En ufak olsa ısınma yok.
2 ay olacak s22 Ultra kullanıyorum. oyun hariç çok yoğun kullanımlar yapıyorum. ne ısınma nede şarj problemi yaşamadım.snapdragon 888 ve gen1 işlemcilerim hepsi aynı şekilde sıcak çalışıyor. Şikayetler artınca qualcomm firması bulunla ilgili bir açıklama yapmıştı. Yeni mimari bu şekilde çalışıyor diye. Isınma yüzünden bataryalar çabuk bitiyor
Oyunda ısınıyor sanırım.2 ay olacak s22 Ultra kullanıyorum. oyun hariç çok yoğun kullanımlar yapıyorum. ne ısınma nede şarj problemi yaşamadım.
müsait bir zaman oyun denemesi de yaparım.Oyunda ısınıyor sanırım.
Oyun işin içine girince etkili bir soğutma şart maalesef.
An itibarıyla iPhone 11 128gb siyah cihazıma kavuştum
H.OAn itibarıyla iPhone 11 128gb siyah cihazıma kavuştum
teşekkür ederim.Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
Ooo,güle güle kullan,hayırlı olsunAn itibarıyla iPhone 11 128gb siyah cihazıma kavuştum
çok teşekkür ederim sağolun.Ooo,güle güle kullan,hayırlı olsun