tarikk
Süper Üye
- 6 Ocak 2018
- 1,631
- 33
Batarya bile değişmedi. O kadar fırlatmama rağmen tek bir çizik yok ahahaha bence o da farkında başına bişi gelse Nokia 1112e geçiceğimiHuawei ise yaşaması mucize.
Batarya bile değişmedi. O kadar fırlatmama rağmen tek bir çizik yok ahahaha bence o da farkında başına bişi gelse Nokia 1112e geçiceğimiHuawei ise yaşaması mucize.
%40 yakın zam yapacaklarmış Emmi asgari ücrete fazla zam yapıldı emekli maaşıdan 200-300 fazlaydıKonu harici:
Ben de değiştireceğim,M22 baktım,2.ci el alacağım ama temmuz zammı gelince
Konuya devam edebilirsiniz
Bu ısınma nasıl oluyor anlamış degilim.snapdragon 888 vs gen1 işlemciler sıkıntılı fazla ısınıyor bütün cihazlarda aynı. Bir tek onepluslarda biraz iyi durumda. biraz kalite bekleyenler ois olmasına dikkat etsin. Mi11t prolarda kronik ısınma problemi var telefon yanıyor. düz model ise mediatek fotoğraf konusunda pek tatmin etmeyebilir. Her iki cihazdada ois yok.
Üretimde sıkıntı olabilir düşük ihtimal de olsa.Bu ısınma nasıl oluyor anlamış degilim.
işyerim ve evimin arası 1 saatlik yolda
hiç nefes aldırmadan (browser,youtube,facebook,insta) kullanıyorum.
En ufak olsa ısınma yok.
Öylede ikinci el değeri de düşüyor.Donanım güçlüyse yine uzun süre götürüyor.
Şimdiki üst seviye cihazlar rahat 5 yıl götürür.
Batarya değişimi ile yine götürür bence.
IOS'da o döngüyü mecbur kıracak, kaçışı yok.
Bu kafa mahvetmedi mi araba ve ev piyasasını?Öylede ikinci el değeri de düşüyor.
Rahatlık olur. Yanına da bir Apple Watch veya Airpods iyi gider.valla sanırım iPhone 11 alıcam. bilgisayarda Mac mini kardeş kardeş takılsınlar
Maalesef tüm dünyada böyle..Bu kafa mahvetmedi mi araba ve ev piyasasını?
İkinci el zaten sıfırına gücü yetmediği için tercih edilen bir şey.
İkinci elde ucuza alıp üstüne satarsan kâr etmiş olursun.
Millet Apple'a tapıyor diye değerli.
para kalırsa neden olmasınRahatlık olur. Yanına da bir Apple Watch veya Airpods iyi gider.
Gelişmiş ülkelerde öyle değildir bence.Maalesef tüm dünyada böyle..
Sonra da alırsın.para kalırsa neden olmasın