Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,783
Hangi model.?Garanti uzatma bedeli yine iyiymiş ben kombiye 2 yıl için 1400 tl ödedim geçen ay. Altus'ta da garanti uzatma var değil mi? Önerilen modellerin kompresörü falan iyi mi?
Altus Garanti Uzatma şartları
Hangi model.?Garanti uzatma bedeli yine iyiymiş ben kombiye 2 yıl için 1400 tl ödedim geçen ay. Altus'ta da garanti uzatma var değil mi? Önerilen modellerin kompresörü falan iyi mi?
Eğer geçerli olsaydı ek garanti ücreti daha iyiymiş. Ama bu şartlar/fiyatlar için en son tarih olarak 13.01.2023 görülmektedir. Güncel fiyatı 1.5 ay olmasına rağmen eklememişler.
Deprem öncesinde M.H telefon görüşmesi yapmıştım. Fiyatların hala geçerli olduğunu belirttiler.Eğer geçerli olsaydı ek garanti ücreti daha iyiymiş. Ama bu şartlar/fiyatlar için en son tarih olarak 13.01.2023 görülmektedir. Güncel fiyatı 1.5 ay olmasına rağmen eklememişler.
Sota Hocam'in da paylaştığı gibi mevcut. Ama hangi marka kullandığı hakkında bilgim yoktur.Garanti uzatma bedeli yine iyiymiş ben kombiye 2 yıl için 1400 tl ödedim geçen ay. Altus'ta da garanti uzatma var değil mi? Önerilen modellerin kompresörü falan iyi mi?
O zaman ek garanti ücreti daha iyiymiş. Ama toplamda yine Samsung pahalı kalabilir. Neyse. Alacak kişini Artısı ve Eksisiyle kendi karar versin.Deprem öncesinde M.H telefon görüşmesi yapmıştım. Fiyatların hala geçerli olduğunu belirttiler.
Sota Hocam'in da paylaştığı gibi mevcut. Ama hangi marka kullandığı hakkında bilgim yoktur.
Ben daha çok ek garanti ile birlikte 7 yıllık garanti süresine güveniyorum.
Aşağıdaki videoda size fikir verebilir.
O zaman ek garanti ücreti daha iyiymiş. Ama toplamda yine Samsung pahalı kalabilir. Neyse. Alacak kişini Artısı ve Eksisiyle kendi karar versin.
Dijitsu gibi şirketlerden bahsediyor isek haklısınız. Ama Arçelik gibi kurumsal şirket ile 7 yıllık garantinin hikaye olacağını zannetmiyorum.+7 yıl garanti hikayesine aldanıp kurumsalığı tam oturtamamış patron-şirketi olarak yoluna devam eden firmalar sizi üzebilir.
Kimin ne dediğinin önemi yok para sizin cebinizden çıkacak bu bağlamda kurumsal firmalardan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.
örnek vaka
nordmende nm58351 ledde ışık sızması sorunu
Ben de diyordum bu adamcağız neden öldü :) AOSP den değil yani :kiskis Yok değil. :kiskistavsiyeforumu.com
kurumsalığı tam oturtamamış patron-şirketi
Sorduklarınızın hepsi Altus markalı ve Arçelik üretimi. Yani hepsi iyi bana göre. Ama kullanıcı yorumları az , bildiklerim model bazında yetersiz kalabilir kullanıcı yorumları daha önemli.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sizin attıklarınız dışında bu dolaplar nasıldır ? Hafta sonu mağazaya gidip gezeceğim. Yedek parça ve servis konusunda arçelik'in üzmeyeceğini düşünüyorum artık.
Artık o paraya ancak şarjlı bisiklet alınırOturduğum evi 20 bin liraya almıştım. Sadece bunu söylemek için geldim
Yazılanı doğrulamışsın sevgili ataseven ,o da "bozulmaz ve boruları delinmezse demiş"alıntı :Buzdolabı motoru bozulmaz ya da borusu delinmez ise nerdeyse ömürlükdür.
bir arkadaş böyle yazmış ama yanlış bilgi benim bosch buzdolabının kompresörü tahmini 2.5-3 yıl civarında bozuldu(garantide bitmişti).