Yükseltme sonrası TV çöktü.

• Konbuyu başlatan ibrahimykr
  • Başlangıç tarihi
TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
@ibrahimykr, full talimatıa göre ok tuşuna 15 sn basılı tutun

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
@ibrahimykr, full talimatıa göre ok tuşuna 15 sn basılı tutun
Hocam yarın test edeceğim, şuan dışardayım şimdiden çok teşekkür ederim
Anladığım kadarıyla, flash diski televizyona takıyoruz. Televizyon kapalı, sonra fişi takımdan önce ok tuşuna basıyoruz ardından televizyonu açıyoruz. Kırmızı ışık hızlı hızlı yanıp söndüğü zaman ok tuşunu bırakıyoruz. Ve yazılımın bitmesini bekliyoruz.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
hocam televizyon kapalı flash taktım, ışık yok, power tuşuna basıp sonra ok tuşuna uzunca basıyorum kırmızı ışık yanıp sönüyor. Hiç bir etkileşim Yok

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
hocam televizyon kapalı flash taktım, ışık yok, power tuşuna basıp sonra ok tuşuna uzunca basıyorum kırmızı ışık yanıp sönüyor. Hiç bir etkileşim Yok
Televizyon kapali elektrik fisi de cikik flashi takin kumandadan ok tusuna basili tutun fisi elektrige takin ok tusunu birakmiyoruz daha isik hizli hizli yanip sonecek 15 sn kadar isik yanma hizi yavaslayinca ok tusunu birakiyoruz televizyonun acilmasini bekliyoruz

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Televizyon kapali elektrik fisi de cikik flashi takin kumandadan ok tusuna basili tutun fisi elektrige takin ok tusunu birakmiyoruz daha isik hizli hizli yanip sonecek 15 sn kadar isik yanma hizi yavaslayinca ok tusunu birakiyoruz televizyonun acilmasini bekliyoruz
Hocam aynısını yaptım hiç tepki vermedi, fişe taktım sonra güç tuşuna sonra ok tuşuna bastım deneme amaçlı uzun süre öyle kaldı

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
guc fisi en son yapilacak oncesinde ok tusuna basacaksiniz ve fisi taktiginizda da birakmayacaksiniz
Hocam hepsini denedim olmadı televizyon şuan tamircide 150 TL yapılıyor, eski yazılım mı yüklerler sizce?

Geri
Üst Alt