Yükseltme sonrası TV çöktü.

• Konbuyu başlatan ibrahimykr
  • Başlangıç tarihi
I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Arkadaşlar televizyonum seg marka. 2.4.4 sürümü vardı ben bunu yükseltmek için bir siteden güncelleme buldum 4.6.6 diye güncellemeyi yaptım televizyon açılmıyor kırmızı ışık yanıp sönüyor..
Panel : 39_VESUNCVO1
MBOOT VERSİYON : 02M-309.1.6-95
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kırmızı ışık yanıp sönüyor

Yardım edecek kimse yok mu?

Moderatör tarafında düzenlendi:
smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
televizyonun arkasındaki etikette yer alan seri no bölümünün fotoğrafını çekip buraya yükleyin ve F fikoloji, TEKNOwest teknovest ustaların sizin için full yazılım paylaşmasını bekleyiniz. Aynı markanın bile yüzlerce farklı yazılımı bulunuyorken ne akla hizmet kafanıza göre yazılım atabiliyorsunuz inşallah geri döndürebilirsiniz MB 120 anakartlı televizyona MB 130 yazılımı atmışsınız

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
IMG_20191013_193917.jpg

Hocam Allah aşkına yardım edin..

F fikoloji TEKNOwest teknovest
Hocam yaptım bir cahillik lütfen yardım ediniz. Seri numarasını üstte paylaştım

televizyonun arkasındaki etikette yer alan seri no bölümünün fotoğrafını çekip buraya yükleyin ve F fikoloji, TEKNOwest teknovest ustaların sizin için full yazılım paylaşmasını bekleyiniz. Aynı markanın bile yüzlerce farklı yazılımı bulunuyorken ne akla hizmet kafanıza göre yazılım atabiliyorsunuz inşallah geri döndürebilirsiniz MB 120 anakartlı televizyona MB 130 yazılımı atmışsınız
Hocam peki cihaz yanmışmıdır anakart falan? Sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,532
52
İndirdiğiniz o yazılım MB82 çekirdek yazılım yani sadece full yazılımın üzerine atılabilecek geliştirme yazılımı MB82 karta sahip televizyonlar için. Sizin televizyonunuzun anakarttı ise MB120 ve televizyonunuza sizin seri nonuza ait full yazılımdan başka hiç bir yazılım uymaz ve o denemeleriniz sonucunda flaş hiç yazılım alamayacak duruma gelebilir Bu durumda ise tek yapılacak şey 500-1000 lira arasında para ödeyerek yeni bir anakart alarak değiştirmektir. O yüzden denemeden @teknovest 'i bekleyiniz.

I Çevrimdışı

ibrahimykr

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İndirdiğiniz o yazılım MB82 çekirdek yazılım yani sadece full yazılımın üzerine atılabilecek geliştirme yazılımı MB82 karta sahip televizyonlar için. Sizin televizyonunuzun anakarttı ise MB120 ve televizyonunuza sizin seri nonuza ait full yazılımdan başka hiç bir yazılım uymaz ve o denemeleriniz sonucunda flaş hiç yazılım alamayacak duruma gelebilir Bu durumda ise tek yapılacak şey 500-1000 lira arasında para ödeyerek yeni bir anakart alarak değiştirmektir. O yüzden denemeden @teknovest 'i bekleyiniz.
Peki hocam bekliyorum

Geri
Üst Alt