K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
sade vatandaşı asla affetmezlerAf çıkar bişey olmaz ?
Nasıl etmezler ya ödemesin, bu ülkede en az üç dört yılda bir vergi affı çıkar, bu faiz ve cezaları ödemez, bizim dükkanımız vardı yürütemeyip kapattık, borcu ödemek için kredi çektik, üç ay sonra af çıktı, yani borcunu ödeyen enayi yerine konur bu ülkede.sade vatandaşı asla affetmezler
Bu nedenle 2015 yılından beri vergilerimi düzenli ödemiyorum sevgili kardeşim. Bu zaten isteyerek yapılan bir durum da değil, şartlar böyle. Ayrıca aynen senin dediğin gibi maden 2-3 senede bir af geliyor, ne diye kasalım ki?Nasıl etmezler ya ödemesin, bu ülkede en az üç dört yılda bir vergi affı çıkar, bu faiz ve cezaları ödemez, bizim dükkanımız vardı yürütemeyip kapattık, borcu ödemek için kredi çektik, üç ay sonra af çıktı, yani borcunu ödeyen enayi yerine konur bu ülkede.
Onların da faizini ve cezasını siliyorlar vuk na göre anaparadan vazgeçmek söz konusu değildir, vergi usulüne göreÜniversite öğrencilerinin öğrencilik zamanı mecburiyetten kullandığı kyk öğrenim kredisi borçları kaç senedir hala affedilmedi,faiz işlemeye devam ediyor.Sözde yapılanma getiriyorlar,sadece faize yapılanma yapıyorlar.Anapara devam ediyor.İşi gücü olmayan,bir geliri olmayan kişi bu borcu nasıl ödeyecek.Bunu düşünen yok.Muhalefet partilerinin getirdiği bu öğrenim kredisi borçlarının tümden affedilmesi önerileri defalarca reddedildi.Ama zengin kişilerin vergi borçlarını kaç sefer sildiler.
Biz ödediğimizle kaldık o kadar faizi abi, en iyisini yapıyorsun, borcumuz borç öderiz diyeceksin ne yapalım kader utansınBu nedenle 2015 yılından beri vergilerimi düzenli ödemiyorum sevgili kardeşim. Bu zaten isteyerek yapılan bir durum da değil, şartlar böyle. Ayrıca aynen senin dediğin gibi maden 2-3 senede bir af geliyor, ne diye kasalım ki?
Benim planım şu; Emekliliğime takriben 3-4 sene kaldı. Emeklilikte bankaya gidip ne kadar vergi borcum var ise o kadar kredi çekip devlete borcumu ödeyip sonra da maaşı bankaya bağışlamak
Bu hale sokan utansın esnafıBorcum borç,ne öderim,ne inkar ederim diye bir laf var bizde.