YörelPazar Hediye Çekilişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çekilişe an itibarı ile 3 kişi katılmış görünüyoruz. sayın adminler, reca ediyorum kapatalım bu bahsi. 3 kişi içinden çekilişi yapalım ha? ne dersiniz? :deli1

not: evet , bizim tarafın en uyanığı benim. :bye
Ben hemen 2 kişi bulup kalan kontenjanı doldurayım da öyle kapansın, az müsade.:krotey

Öneri:kargo karşı ödemeli olacak şekilde bu her bir ürün farklı uyelere dağıtılsa daha iyi olurdu .. yani 5*5: 25 farklı kişi hediye almış olur hem de ürün tanıtımı yapılmış olurdu .. yine de kampanya için teşekkürler .. ?

Öneri için teşekkürler, ancak kargo ürünün fiyatına yakın tutar buda hediye olmaktan çıkar. En makul olanı bu tarz bir paket. Aynı zamanda kişinin kazandığına değecek bir paket oluyor bu şekilde ☺️

Herkese bol şans

5 kişi katıldıysa çekiliş ekranını kapatabiliriz Sayın @Sota Bey :sirit

ahha! şimdi işler karıştı. :hoba1

Bak ikidir aynı numaraları çekiyoruz bize çıkmıyor taktik değiştirmemiz lazım bu sekil ters tepiyor :)

Bence 1000 mesaj altı katılamasın falan yeni kurallar gerekli :sirit

Bak ikidir aynı numaraları çekiyoruz bize çıkmıyor taktik değiştirmemiz lazım bu sekil ters tepiyor :)

1000 çok klişe bir ilk yapalım 230 mesajı olan direk alsın ?

benim gibi kafadan çıkmayacağını düşün bence. 3 kişi çekilse yine bana çıkmaz. ben işin eğlencesini seviyorum. :uzgun

Bakalım bu sefer çıkacak mı? ?

Geri
Üst Alt