Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Avatar mı değişti sizin?teşekkürler, hayırlı olsun. bu vesile ile reklamını yapıp bolca satış yapmasını sağlarız umarım.
Avatar mı değişti sizin?teşekkürler, hayırlı olsun. bu vesile ile reklamını yapıp bolca satış yapmasını sağlarız umarım.
Ahahahaha sistemi test etmek için katıldım ancak sonra Ahmetime yazdım beni çıkartsın diyePatlıcan reçeli varsa Adem Helvacı kesin katılır buna
Değişmedi Üstadım %99,9 saat mekanizması resmini kullanıyorum sanalda.Avatar mı değişti sizin?
Teşekkür ederiz ☺?
hocam yani kendi sayfalarından alısverıs yapsak nasıl olur tam anlıyamadım mevzuyu biraz anlatırmısınız rica etsemhayırlı olsun .
google taramada yorel pazar veya yorelpazar direk alan adınızı yazılsa bile çıkmıyorsunuz .
whois bilğilerinizde : kayıt kimliğiniz yok .
hazır eticaret paketi kullanıyorsunuz , alan adı sizin kaydınız gözükmesi whois .
isimtescil den kaydınız .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
siz kendiniz kayıt yaptırmamış iseniz ( alan adı şifresi sizde değil )
kayıt şifreleriniz alınız ve değiştiriniz .
veya web anlaşmasındaki şartlar !!!
kayıt edenden ileride sorun durumu olabilir .???
alan adınızı :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.alsaydınız .
kayıt edilebilir .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Tebrikler, yoreselpazarciniz.com kayıt edilebilir.
Bu alan adı henüz kayıt edilmemiş ya da süresi dolmuş olduğundan kayıt edilebilir.
tekrar hayırlı olsun . hayırlı işler ve çalışmalar .
hayırlı olsun .
google taramada yorel pazar veya yorelpazar direk alan adınızı yazılsa bile çıkmıyorsunuz .
whois bilğilerinizde : kayıt kimliğiniz yok .
hazır eticaret paketi kullanıyorsunuz , alan adı sizin kaydınız gözükmesi whois .
isimtescil den kaydınız .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
siz kendiniz kayıt yaptırmamış iseniz ( alan adı şifresi sizde değil )
kayıt şifreleriniz alınız ve değiştiriniz .
veya web anlaşmasındaki şartlar !!!
kayıt edenden ileride sorun durumu olabilir .???
alan adınızı :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.alsaydınız .
kayıt edilebilir .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Tebrikler, yoreselpazarciniz.com kayıt edilebilir.
Bu alan adı henüz kayıt edilmemiş ya da süresi dolmuş olduğundan kayıt edilebilir.
tekrar hayırlı olsun . hayırlı işler ve çalışmalar .
bol şans
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam yani kendi sayfalarından alısverıs yapsak nasıl olur tam anlıyamadım mevzuyu biraz anlatırmısınız rica etsem
bol şans
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam yani kendi sayfalarından alısverıs yapsak nasıl olur tam anlıyamadım mevzuyu biraz anlatırmısınız rica etsem
Teşekkür ederim kayıtlar bana ait, e ticaret paketi de bizim paketimiz, yakın arkadaşım yani. Her adımına istediğimiz zaman müdahale edebiliyoruz. Seo kısmına yeni yeni odaklanma fırsatı buluyoruz. Yörel bizim markamız. Yörel Pazar olması bir gün bu sitenin tüm yörelerden insanların ürün satabileceği bir pazar haline de gelebileceği düşüncesi. yöresel ile ilgisi bulunmuyor yani
arkadaşlar katılma alanını bulamadım
Hocam Kritlerleri karşılamıyormuşum ?Aktif çekilişler
tavsiyeforumu.com
Hocam Kritlerleri karşılamıyormuşum ?