"Yol'un Öyküsü" için röportaj adamları aranıyor

Ben beğenmedim ,kimdir sanko96 ,ne iş yapar,ne yer ne içer ,nerede yaşar,evli mi bekar mı ,çoluğu çocuğu var mı. :hihi Birisi var ,ağaçların arasında tarlada yürüyor gülümseyerek ,o kadar :kiskis
Abi biz de tanımıyoruz Sanko96 yı ama forumumuzda kıymetli bir @sanko86 var :kiskis

Ne var ,neresi yanlış ,ben yazana kadar o sanko96 oldu ,dolar yükseliyor sesin çıkmıyor ,ben 86ya zam yapınca mı sesin çıkıyor mübarek :haha1
Aynen abi hiç bir şey yerinde durmuyor :)

Oturur daha güzelini çekeriz sorun yok avi ?
Önceden plan yap ,kişi ile buluştuğunda planına sahip çık,sabit görüntü için 3 ayak kullan ,sen de otur bir yere ki görünesin ,ayrıca maske takmadan çekim yapma kötü örnek olma :ok

Önceden plan yap ,kişi ile buluştuğunda planına sahip çık,sabit görüntü için 3 ayak kullan ,sen de otur bir yere ki görünesin ,ayrıca maske takmadan çekim yapma kötü örnek olma :ok

Planlanacak işler olmuyor maalesef. İnsanların işi uymuyor ya da yolda planlanamayan durumlar olabiliyor. 3 ayak mesele değil de bu tarz hareketli çekimlerde biraz zor. ? Onun yerine gimbal daha mantıklı. Öneriler için teşekkürler ?

Son düzenleme:
Planlanacak işler olmuyor maalesef. İnsanların işi uymuyor ya da yolda planlamayan durumlar olabiliyor. 3 ayak mesele değil de bu tarz hareketli çekimlerde biraz zor. ? Onun yerine gimbal daha mantıklı. Öneriler için teşekkürler ?
Hımmm,rica ederim ilteriş :)

Alel acele geldi adam zar zor yetiştik desek yeri :kas

Sn.sanko86 yeriniz çok güzelmiş,tam yaşanacak yer. Ben bir köylü çocuğu olarak çok beğendim.Benim böyle bir yerim olsa başka hiç bir şey istemem.Biz şehirde apartmanlarda mahkum gibi yaşıyoruz.:ok :bye

Planlanacak işler olmuyor maalesef. İnsanların işi uymuyor ya da yolda planlanamayan durumlar olabiliyor. 3 ayak mesele değil de bu tarz hareketli çekimlerde biraz zor. ? Onun yerine gimbal daha mantıklı. Öneriler için teşekkürler ?
Gimbal'ı evde tutma
Tembellik etme
Yanında taşı
:rant

:kiskis

@teraspy emmiye giderken pcr testi yaptır 24 saat i geçmesin . Yönetici kapıda kontrol ediyor:hihi

Geri
Üst Alt