görüntü gittiğinde tlf feneri ekran kontrolü yapın silik bir görüntü varsa led bar kaynaklı olabilir.Adem hocama sormak istiyorum ama bilmiyorum görür mü acaba
Ustam benim lg 42lm615s tv var sorunu tv yi açıyorum 1 saat kadar izliyorum normal sonra görüntü gidiyor ses yayın devam ediyor dinlendiriyorim bir kaç saat yine açıyorum aynı 1 saat kadar izleyip aynı sonuc...
Sorun nerde olabilir 1 saat kadar sıkıntısız neden çalışıyor
Kardeşim bende de lg lm 760 s vardı aynı sorundan servis geldi ledler arızalı dedi iyi eyvallah değiştirin dedim değiştirdiler tv geldi 2 saat falan düzgün çalıştı hemen aradım servisi sabah geldi baktı taktığımız ledler arızalı çıkmış bellikş dedi kardeşim ben led sipariş edeyim sende bu arada tvsiz kalma dedi ben yine eyvallah dedim o günün ilerleyen saatlerinde resimde göreceğin duruma geldi 3-4 gün sonra tv evden alındı alındıktan sonra tam 4kez led değişimi yapıldı sevis sırasında bu süreç 1bay sürdü tabikii en son besleme kartından şüphelendiler oda çare olmadı bende artık bırakın yapmayın dedim Adem Helvacı reis tüm detayları biliyor inşallah senin tv düzelirAdem hocama sormak istiyorum ama bilmiyorum görür mü acaba
Ustam benim lg 42lm615s tv var sorunu tv yi açıyorum 1 saat kadar izliyorum normal sonra görüntü gidiyor ses yayın devam ediyor dinlendiriyorim bir kaç saat yine açıyorum aynı 1 saat kadar izleyip aynı sonuc...
Sorun nerde olabilir 1 saat kadar sıkıntısız neden çalışıyor