Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Arkadaşlar Günaydın eczanede kullandığımız samsung marka UE32FSS70SSXZK Modelli tv şubat ayında ses var görüntü yok arızası verdi bende kendi tahminimce eczacıma grafik kartı yada panelde olan led barların yandığını söyledim Samsung yetkili serviste tv söküldü grafik kartının yandığı tespit edildi 500 tl masraf çıktı onay verdik yapıldı aradan 2 ay kadar zaman geçti bu sefer yine aynı arızayı verdi Ses var görüntü yok ekrana dikkatli baktım görüntü hiç belirgin deyildi servisi aradık garanti kapmasında onarmasını talep ettik ama servis bize led barların yandığını söyledi led barlar değişti 250 tl fiyat çıktı yine ödedik şuan tv dün normal çalışır vaziyetteyken ekran birden gitti ses gelmeye devam etti yani kumanda fonksiyonu ses vs normal çalışıyor panele çok dikkatli baktım hafif ışık sızması var yayını görebiliyorum şimdi Sevgili Ustalarım sizler neler tavsiye edersiniz ? servis formunu şimdi foto atıcam
bide servis en son tv yi söktüğünde bizden onay almadan Led barları değiştirip 250 tl para çıkardı Ledleri sökmek zormuş işçilik Vs Arayıp tv niz hazır 250 tl ücreti var yollayımmı dendi sizce de yanlış bir Hareket deyilmi ? led barlar 6 ay garantili şimdi 25 nisanda değişti tarih 18 mayıs 1 ay bile olmamış yarın öbürgün bu adamlar bizlere başka şeyler çıkarmıyasın Yardımlarınız yorumlarınız benim için çok önemli bana göre servis biraz lay lay lom çalışıyor Eczacım eski parçaları talep etti serviste eski parçaları veremeyiz onları fabrika istiyor geri dönüşüm için diye yanıt verdi ya benim çözemediğim başka yerde mi arıza var servis bizden boşuna para alıyor ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bide servis en son tv yi söktüğünde bizden onay almadan Led barları değiştirip 250 tl para çıkardı Ledleri sökmek zormuş işçilik Vs Arayıp tv niz hazır 250 tl ücreti var yollayımmı dendi sizce de yanlış bir Hareket deyilmi ? led barlar 6 ay garantili şimdi 25 nisanda değişti tarih 18 mayıs 1 ay bile olmamış yarın öbürgün bu adamlar bizlere başka şeyler çıkarmıyasın Yardımlarınız yorumlarınız benim için çok önemli bana göre servis biraz lay lay lom çalışıyor Eczacım eski parçaları talep etti serviste eski parçaları veremeyiz onları fabrika istiyor geri dönüşüm için diye yanıt verdi ya benim çözemediğim başka yerde mi arıza var servis bizden boşuna para alıyor ?
Son düzenleme: