Çok teşekkür ederiz bu güzel yorumunuz için ☺Kurumsal firma logosu tadında??zaten öyle olduguna eminim ama??
Güzel yorumun için çok teşekkürler abi ☺
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şimdilik YouTube profil ve kapak kısmında ve video içinde kullandığımız için dijital olmasını amaçladık aslında. Baskı kısmına geçecek olursak tekrar değerlendirmek gerekecek evet ☺ Çok teşekkür ederiz ☺
Valla İlteriş bey; kurumsal kimlik olarak düşününce çizgi altını da (kağıt üstü/masa üstü yayıncılık kısmı) düşünüyor benim kafa ister istemez.
Mesleki deformasyon işte, yapçek bi şey yok
Logo güzel olmuş hayırlı olsun. Gözüme çarpan ilk konu, P de yer alan 3 adet üçgen gölgeler (Dik eşkanar üçgenlerden yeşil içinde 2 adet var mesela) bunlar bilerek mi konulmuş bir anlamı var mı? 2. olarak da kırmızı çok göze çarpıyor renk geçişi sanki mavilerde olduğu gibi çok yumşak değil. Kırmızı renk tonu daha yumşak geçişle daha uygun olabilir belki.
Bir Misyon doğrultusunda, Geniş vizyonu ve büyük cesareti ile, Elini taşın altına koymaktan çekinmeyen güzel insan, Emeklerin/Emeklerimiz bir gün mutlaka karşılığını bulacaktır ve gelen teşekkür yazıları, videoları da bunun somut bir göstergesi diye düşünüyorum kardeşim.
Ben logolar konusunda yorum yapmayacağım zira forumda bu işin üstatları var bunu biliyorum. Buna paralel tarafsız bakış açısı ve halk gözü ile görebilmek, tarafsız yorum yapabilmek çok önemli, bunun için de en doğru adres, bu yola baş koymuş kalender insanların buluştuğu mekân olarak en doğru yer olmuş
Her şey iyi güzel de, İmzan kural dışı olmuş yalnız.Bu misyona ana anlamı katan senin bugüne kadar yaptıkların idi zaten abi. Senden cesaret buldum, senin engin tecrübelerine güvendim ☺ Ben sadece senin yürüdüğün yolda yoldaş oldum elimden geldiğince ☺ Şükürler olsun, dediğin gibi emeklerimizin karşılık bulduğu düşüncesi bu güzel insanların bu güzel yorumlarıyla perçinleniyor.
Şu ana kadar oldukça yapıcı yorumlar geldi ayrıca teşekkür ediyoruz ☺
Her şey iyi güzel de, İmzan kural dışı olmuş yalnız.
''İmza Kuralları Nerede??'' diye sorma sakın, Henüz yazmadım
@Sota
Bir ara el atalım mı bu konuya ne dersin?
Şimdilik atış serbestKurallar yazılana kadar istediğim imzayı kullanıyorum o halde
[SUP]Mevcut logoya alismakla birlikte amaçlar doğrultusunda yenillik her zaman iyidir ... [/SUP]
[SUP]Beyaz fonlu ilk logoyu inanılmaz güzel orjinal ve canlı buldum .. yani tam sizin amaçlarıniza uygun .. elinize sağlık benim oyum ilk logo ... [/SUP]