Yeni İş Ve Yeni Teklif

Bu işe Evet Desemmi?

• Eczaneyi Bırak Geleceğini Düşün.

Oy: 3 37.5%
  • Bence Salla Gitsin.

Oy: 2 25.0%
  • Eczaneyi Bırakma Devam et.

Oy: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,473
34
Valla senin için sevindim hocam zira hak yenmesine bende tahammül edemiyorum ama kendim için ama başkası için.

İşe gelince kesinlikle senet ,sözleşme vs . imzalama .Adama da açık açık söyle pratiğim yok diye.İlla hatırlayıp öğrenmek istiyorsan meslek edindirme kurslarına bir sor derim elektronik ile ilgili çıraklık eğitimi vs. var mıdır bilmiyorum.

Adamın gayesi nedir iyimidir kötü müdür bunu sen anlayabilirsin ama bu devirde dikkatli ol derim hele alkolün insana nasıl kafa yaşattığı belli değilken.:bilmiyom:ciks?

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,535
Senin anlattığın olayı şu zamanda kimse kimseye yapmaz dikkatli ol
Bakalım abi adamlar liste istedi benden şimdi hazırlıycam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

böyle konu açacak olsam senden korktuğum için açmıyorum abi bilgin olsun. her yeri nokta atışı çıkartıyorsun :)
işin şakası başarılı bakış açıların var

böyle konu açacak olsam senden korktuğum için açmıyorum abi bilgin olsun. her yeri nokta atışı çıkartıyorsun :)
Aynen böyle.

abi ben korayın anlattıklarına göre organ mafyasının yanına gitmiş gibi hissettim :)
geçen bizim bakkalcı dediki 25000 tl ver malulen emekli yapayım seni dedi
dedim nasıl olacak dedi iş yeri var seni sakatlanmış gösteriyor.
dedim tamam sen kendine yap sonra bana yaparsın.
+1 hafta sonra abi ne yaptın, oğlum sorma herkesi dolandırmışlar :)
dedim zaten dolandırıcı olmasa bile siz dolandırcı olacaktınız devleti dolandırır ve fark edilirse yanarsın. (siyasi çekilmesin. şimdiden ben yazayım bu cümleyeye yazılacak cevabı :) biz senelerdir dolandırılıyoruz birşey olmuyor ) :hihi

yani koray hiç içim sinmedi
Abi akşam konuştuk adam diyorki bana kartçı lazım kartlardan anlayan yani lazer cihazını sökeceksin diyotmu kondansatörmü entegremi her neyse onların bana tespit edeceksin bizde kart işleri yapan adama bu kartı yolluycaz tamiri olacak sonra sen gelip bu kartın montajını testini yapacaksın dünya kadar para varmış bu işte paran bol olur bende dedim Elektrikçi ayrı Elektronikçi Ayrı Bilgisayarcı ap ayrı.

Heyet raporu olmadan nasıl sakat göstereceklermiş hastaneleri olması lazım bunun için senin bakkal yan yan gitmiş :kop
Doktorlara ve oradaki çalışanlara para yedirdinmi kendini bile satarlar değil heyet raporu çıkarsınlar bizim burda bu pisliği yapan çok yani ÇOKTU Hastanede ki Kameralara yakalandılar uzun bir süre takip edilerek Sivil polisler hasta kılığına girerek operasyon düzenleyerek Tertemiz suç üstü yaptılar.

aynen öyle :) bende ondan korayı uyardım yan yan gitmesin.
Eyvallah Sağolasın.

Valla senin için sevindim hocam zira hak yenmesine bende tahammül edemiyorum ama kendim için ama başkası için.

İşe gelince kesinlikle senet ,sözleşme vs . imzalama .Adama da açık açık söyle pratiğim yok diye.İlla hatırlayıp öğrenmek istiyorsan meslek edindirme kurslarına bir sor derim elektronik ile ilgili çıraklık eğitimi vs. var mıdır bilmiyorum.

Adamın gayesi nedir iyimidir kötü müdür bunu sen anlayabilirsin ama bu devirde dikkatli ol derim hele alkolün insana nasıl kafa yaşattığı belli değilken.:bilmiyom:ciks?
Abi adam akşam dediki benle arkadaşım gittiğimizde ben bu kardeşlerime iş vermek ekmek yedirmek istiyorum ama benim şirketimin hibayesi altında ve ben hiçbir şey istemiyorum yeterki ay sonu harçlık verin yani ay sonu 3000 TL Kazandığımı farz edeyim 500 Adama 1250 bana 1250 Diğer arkadaşıma.

valla ne diyim koray. bizde bi laf vardır (at sahibinin elinde kişner) diye. anladın sen
Abi pek anlamadım ama neyse.

Anlamadığın işin ustalıgınımı yapıcaksın ben öyle anladım

Ozaman iş verende anlamıyor diyebilirim yada anladığı başka işler var
Bu adam durumu çok iyi olan ve çok zengin bir adammış belli yani bu adam sağlık üzerinde kuaförlük estetisyen güzellik uzmanlığı üzerinde okuyup sertifika almış ama düşüncesi insanlara yardım etmek ekmek vermek.

bende olsam bu kadar çalışmışım kalfalık belgesi alırdım.
:haha1:haha1:haha1:haha1:haha1 Niye güldüm yanlış anlama sana değil Kalfalık belgen olsa Bile ECZACI DENİLEN Haysiyetsiz okumuş cahiller hakkını yiyecekse yiyor. bizim mahallenin girişinde bir eczane var 3 kalfa ve bir yardımcı birde gündelikçi hizmetçi çalıştırıyor eczaneye gidiyorum ilaç yok.nasıl dönüyor anlamış değilim.

Şimdiki eczacından kurtul, bu x kişisinin teklifini de boşver.
SGK'ni yatıran adam gibi bir eczane bul.
Yokki hepsi böyle 10 eczacıdan birisi SGK yapıyor Adamı şikayet edipte kötü olmak istemiyorum çünkü meslekten ihraç sonu bu şikayetinde davanında.

Son düzenleme:
meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,473
34
Bakalım abi adamlar liste istedi benden şimdi hazırlıycam.

Aynen böyle.

Abi akşam konuştuk adam diyorki bana kartçı lazım kartlardan anlayan yani lazer cihazını sökeceksin diyotmu kondansatörmü entegremi her neyse onların bana tespit edeceksin bizde kart işleri yapan adama bu kartı yolluycaz tamiri olacak sonra sen gelip bu kartın montajını testini yapacaksın dünya kadar para varmış bu işte paran bol olur bende dedim Elektrikçi ayrı Elektronikçi Ayrı Bilgisayarcı ap ayrı.

Doktorlara ve oradaki çalışanlara para yedirdinmi kendini bile satarlar değil heyet raporu çıkarsınlar bizim burda bu pisliği yapan çok yani ÇOKTU Hastanede ki Kameralara yakalandılar uzun bir süre takip edilerek Sivil polisler hasta kılığına girerek operasyon düzenleyerek Tertemiz suç üstü yaptılar.

Eyvallah Sağolasın.

Abi adam akşam dediki benle arkadaşım gittiğimizde ben bu kardeşlerime iş vermek ekmek yedirmek istiyorum ama benim şirketimin hibayesi altında ve ben hiçbir şey istemiyorum yeterki ay sonu harçlık verin yani ay sonu 3000 TL Kazandığımı farz edeyim 500 Adama 1250 bana 1250 Diğer arkadaşıma.

Abi pek anlamadım ama neyse.

Bu adam durumu çok iyi olan ve çok zengin bir adammış belli yani bu adam sağlık üzerinde kuaförlük estetisyen güzellik uzmanlığı üzerinde okuyup sertifika almış ama düşüncesi insanlara yardım etmek ekmek vermek.

:haha1:haha1:haha1:haha1:haha1 Niye güldüm yanlış anlama sana değil Kalfalık belgen olsa Bile ECZACI DENİLEN Haysiyetsiz okumuş cahiller hakkını yiyecekse yiyor. bizim mahallenin girişinde bir eczane var 3 kalfa ve bir yardımcı birde gündelikçi hizmetçi çalıştırıyor eczaneye gidiyorum ilaç yok.nasıl dönüyor anlamış değilim.

Yokki hepsi böyle 10 eczacıdan birisi SGK yapıyor Adamı şikayet edipte kötü olmak istemiyorum çünkü meslekten ihraç sonu bu şikayetinde davanında.

sen kendini belgelez ileriyi düşün elbet karşına güzel bir fırsat çıkar.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,535
sen kendini belgelez ileriyi düşün elbet karşına güzel bir fırsat çıkar.
O belge melge işi zor ya.

Yeni bir iş :cal
Yeni bir aşk :cal
Yeni bir eş bulmak lazım ...:cal

Hayat senin hayatın sevgili koray,bakma bir şarkıyı hatırlattığıma ,şunu yap bunu yapma demem böyle durumda ,bu bir tv modlaması değil çünkü :ok
Emmi bana modlama yapmak lazım :haha1:haha1:haha1 Aşkım hala karşıda bakışmalara devam ayyy kıyamıyorum bakmaya ya amma varyaaa :hihi:hihi:hihi

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,535
Sen ona aşkım diyorsun da o da sana diyor mu? Önemli olan bu. :hihi
:haha1:haha1:haha1:haha1 Demin markete geçti karşıda bakkalın çırağı dışardaydı koray kız bu tarafa bakıyor dedi bu bakışmalar öldürecek beni ya ne zamana kadar bakışacaz bende bilmiyorum hayır fırsatta kolluyamıyorum konuşayım kızla.:hmm

Çöp çıkarma bahanesiyle tesadüfmüş gibi denk getirmek lazım ama zamanla ayarlıyamıyorum dün 3 dk arayla kaçırdım kendi kendimi yedim ya :ara

Geri
Üst Alt