Yeni İş Ve Yeni Teklif

Bu işe Evet Desemmi?

• Eczaneyi Bırak Geleceğini Düşün.

Oy: 3 37.5%
  • Bence Salla Gitsin.

Oy: 2 25.0%
  • Eczaneyi Bırakma Devam et.

Oy: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Nasılsınız bir süreden beri buralarda yokum yokluğumu fark etmişsinizdir :haha:haha Neyse konuya gireyim Koro96 kimdir Konusundan beni az çok tanıdınız bu konuda da https://tavsiyeforumu.com/konu/hak-yenmeye-calmaya-devam.6541/page-3#post-133680 çeşitli öneriler tavsiyeler eleştiriler Vs oldu şimdiii bugün beni bir adam aradı İsim vermiyim A adamı deyim Beni bir şirkete götürdü B adamına iş şu şekilde

Lazer Cihazlarının tamiratı yapılacak yani içlerinde anakart ve diğer X kartlar bir arıza verdiği zaman ölçü aletiyle arızayı bulacam kartı sökecem ve o kartı iş yeri sahibine verecem Abi Şu arıza şurda bu arıza burda diyecem şimdi bana sorulan sorular

Elektronik kart tamiri yapmayı biliyormusun? Cevap Az çok

Diyot,Entegre,kondansatör,Direnç,Kısa Devre ölçmeyi biliyormusun? Cevap Yok

Ana mesleğin nedir ? Cevap: Ana meslek eczane

Anne-Baba Ne iş yapıyorlar? Cevap Anne estetisyen normalde ama şuan ev hanımı baba gıda üzerinde

Mesleğinden memnunmusun? Cevap Yok dedim

Sevgili ustalar değerli arkadaşlar dostlar şimdi adam diyorki O Zaman Dükkan benden malzeme benden sadece sKendi işini yap o Halde Bilgisayarcılık yani Ne lazımsa bana liste Çıkar ve kendiiii karınızdan bana harçlık verirsiniz ay sonu geldimi 3-5 bişey atarsınız arkadaşlar adam komple bir yeri alıp şirket kurmuş ortağı felanda yok anladığım kadarıyla durumuda iyi ordaki bir eleman abi bu işi kaçırma elin para görür dedi şimdi ben ve bir arkadaşım akşam görüşe gidicez arkadaşlar kart tamiri daha önceden yapıyordum soket değişimi felan VS Ama çok uzun süredir kartlarla uğraşmıyorum bu konuda bana destek olabilirmisiniz burdan ? bide tavsiyeleriniz nelerdir ? Yani A adamıda diyorki ben korayı çok iyi tanıyorum Sağlam adamdır görürse yapar kapar Gerçekten pek hatırlamıyorum ölçmeyi ya. Adem Helvacı Adem Helvacı teraspy teraspy F fikoloji TEKNOwest TEKNOWEST Umut Barış Umut Barış Kart tamirlerinde çoğu zaman ustalara götürüp yaptıyorum.

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

Hayırlısı olsun elektronik öyle birşey ki pratik yapmayınca beyin reset atıyor. Beyaz eşya bölümü ile lise okudum ardından üniversite olarak elektronik seçtim, farkettim ki ezbere dayalı olan sistem meğer unutturuyor herseyi. Dirençlerin renklerini tiplerini ezbere sayiyordum. Şu anda dirençleri bakmadan çözemiyorum.
Eskiden herşey ezberimde idi, artık yaptığım iş ve konum nedeni ile nadir kartlar la ilgileniyorum. Ben bile bu zamana kadar bir kaç defa Adem abiyi aramıştım. Alt yapı olarak pratik yoksa ve iş yeri sana VASIFLI elaman muamelesi yapacaksa bu işe girme. Ama VASIFSIZ gözü ile alacaksa git çalış yap derdim fakat ben bu işi anlamadım, dükkanın sahibi var ve size işi verecek siz gidip yapacaksınız paranızı alacaksınız ve kardan pay vereceksiniz. O zaman sizin maaş belli değil?
SGK var mı?
Hakların neler?
Bu cihazları olduğu yere mi gidip yapacaksınız, yoksa size geliyor orada mi yapıyorsunuz?
Mesele cebin para görmesi değil mesele bu ay sonu para yatacak mi olmalı diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531

Hayırlısı olsun elektronik öyle birşey ki pratik yapmayınca beyin reset atıyor. Beyaz eşya bölümü ile lise okudum ardından üniversite olarak elektronik seçtim, farkettim ki ezbere dayalı olan sistem meğer unutturuyor herseyi. Dirençlerin renklerini tiplerini ezbere sayiyordum. Şu anda dirençleri bakmadan çözemiyorum.
Eskiden herşey ezberimde idi, artık yaptığım iş ve konum nedeni ile nadir kartlar la ilgileniyorum. Ben bile bu zamana kadar bir kaç defa Adem abiyi aramıştım. Alt yapı olarak pratik yoksa ve iş yeri sana VASIFLI elaman muamelesi yapacaksa bu işe girme. Ama VASIFSIZ gözü ile alacaksa git çalış yap derdim fakat ben bu işi anladım, dükkanın sahibi var ve size işi verecek siz gidip yapacaksınız paranızı alacaksınız ve kardan pay vereceksiniz. O zaman sizin maaş belli değil?
SGK var mı?
Hakların neler?
Bu cihazları olduğu yere mi gidop yapacaksınız, yoksa size geliyor orada mi yapıyorsunuz?
Mesele cebin par görmesi değil mesele bu ay sonu para yatacak mi olmalı diye düşünüyorum
SGK Yapacam Dedi

Detayları çok görüşmedik şirket yeni açılmış gerçekten çok büyük bir yer apart gibi ama asansör kapalı otopark VS hepsi mevcut arkadaşımla zaten ortak olarak açmayı düşünüyorduk ama işte Dükkan ondan malzeme ondan kira felanda istemedi ama ay sonu harçlık verirsiniz dedi bu dükkan için ben telefon malzemeleride koymayı düşünüyorum Şarj kablosu gibi Yani bir bilgisayarcı dükkanında ne lazımsa o olacak.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
SGK Yapacam Dedi

Detayları çok görüşmedik şirket yeni açılmış gerçekten çok büyük bir yer apart gibi ama asansör kapalı otopark VS hepsi mevcut arkadaşımla zaten ortak olarak açmayı düşünüyorduk ama işte Dükkan ondan malzeme ondan kira felanda istemedi ama ay sonu harçlık verirsiniz dedi bu dükkan için ben telefon malzemeleride koymayı düşünüyorum Şarj kablosu gibi Yani bir bilgisayarcı dükkanında ne lazımsa o olacak.
ne bilim günümüzde 8 öğretmen, 10 sınıf-70 sıra masa-10 tane akıllı tahta-otopark-bürolar-tabelalar- buroşürler-insan kaynakları koyup Dershane diye açılan yerler bile dolandırıcı çıkıyorsa ben anlattığına şüphe ile yaklaşırım.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
ne bilim günümüzde 8 öğretmen, 10 sınıf-70 sıra masa-10 tane akıllı tahta-otopark-bürolar-tabelalar- buroşürler-insan kaynakları koyup Dershane diye açılan yerler bile dolandırıcı çıkıyorsa ben anlattığına şüphe ile yaklaşırım.
Abi adamın Patron Odası olur ya direk olarak oraya gittik görüştük odasında eğitim sertifikaları vardı odası da toplu düzenli Tek kusuru alkolü seviyor sanırım :hihi:hihi Bilmiyorum akşama bakacaz hayırlısı olsun.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Yanlışlar
*eczacılık mesleği çıraklık, kalfalık yaparak elde edilmez, yani senin mesleğin eczacılık değil... :bye

*Sen hele bi başla gerisi olur gider
*Anlamadığın işler için olur diyerek taahhüt altına girme sakın
*Atarsın üç beş bir şeyler

?

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
:kopo a adamı da pek uygun olmamış keşke iş adamı deseydin neden dersen normal de küfür edemeyeceğim yerlerde kısaltarak küfür ederim yani a adamı. Konuya gelecek olursak seni oraya götüren kişiye ne kadar güveniyorsun
Güveniyorum sağlam ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yanlışlar
*eczacılık mesleği çıraklık, kalfalık yaparak elde edilmez, yani senin mesleğin eczacılık değil... :bye

?
Yook abi direk olarak atlama yapmadım ne biliyorsam onu belirttim ki adam dedi bir kondansötörü yanlış koyarsan parçalarını hatayın allah bilir nerelerinden toplarız Eczacılık mesleğine gelecek olursak aslında haklısın ama milletin dilinde Biz teknisyenlerde Eczacı ünvanı olarak ağızda alışkanlık olmuş mesela bir yere gidiyorum iğne yapmaya aha eczacı koray geldi diyorlar bende de dil alışkanlığı benim mesleğim eczacı yarısı KALFA.

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Güveniyorum sağlam ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yook abi direk olarak atlama yapmadım ne biliyorsam onu belirttim ki adam dedi bir kondansötörü yanlış koyarsan parçalarını hatayın allah bilir nerelerinden toplarız Eczacılık mesleğine gelecek olursak aslında haklısın ama milletin dilinde Biz teknisyenlerde Eczacı ünvanı olarak ağızda alışkanlık olmuş mesela bir yere gidiyorum iğne yapmaya aha eczacı koray geldi diyorlar bende de dil alışkanlığı benim mesleğim eczacı yarısı KALFA.
Senin anlattığın olayı şu zamanda kimse kimseye yapmaz dikkatli ol

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yanlışlar

?
böyle konu açacak olsam senden korktuğum için açmıyorum abi bilgin olsun. her yeri nokta atışı çıkartıyorsun :)
işin şakası başarılı bakış açıların var

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Senin anlattığın olayı şu zamanda kimse kimseye yapmaz dikkatli ol
abi ben korayın anlattıklarına göre organ mafyasının yanına gitmiş gibi hissettim :)
geçen bizim bakkalcı dediki 25000 tl ver malulen emekli yapayım seni dedi
dedim nasıl olacak dedi iş yeri var seni sakatlanmış gösteriyor.
dedim tamam sen kendine yap sonra bana yaparsın.
+1 hafta sonra abi ne yaptın, oğlum sorma herkesi dolandırmışlar :)
dedim zaten dolandırıcı olmasa bile siz dolandırcı olacaktınız devleti dolandırır ve fark edilirse yanarsın. (siyasi çekilmesin. şimdiden ben yazayım bu cümleyeye yazılacak cevabı :) biz senelerdir dolandırılıyoruz birşey olmuyor ) :hihi

yani koray hiç içim sinmedi

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
abi ben korayın anlattıklarına göre organ mafyasının yanına gitmiş gibi hissettim :)
geçen bizim bakkalcı dediki 25000 tl ver malulen emekli yapayım seni dedi
dedim nasıl olacak dedi iş yeri var seni sakatlanmış gösteriyor.
dedim tamam sen kendine yap sonra bana yaparsın.
+1 hafta sonra abi ne yaptın, oğlum sorma herkesi dolandırmışlar :)
dedim zaten dolandırıcı olmasa bile siz dolandırcı olacaktınız devleti dolandırır ve fark edilirse yanarsın. (siyasi çekilmesin. şimdiden ben yazayım bu cümleyeye yazılacak cevabı :) biz senelerdir dolandırılıyoruz birşey olmuyor ) :hihi

yani koray hiç içim sinmedi
Heyet raporu olmadan nasıl sakat göstereceklermiş hastaneleri olması lazım bunun için senin bakkal yan yan gitmiş :kop

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
böyle konu açacak olsam senden korktuğum için açmıyorum abi bilgin olsun. her yeri nokta atışı çıkartıyorsun :)
işin şakası başarılı bakış açıların var
Bu düşünce tarzıma, hanım "felaket tellalısın" dese de, ben "realistik bakış açısı" diyorum... :hihi

Yaptığım tespitlerin %80-90'ı doğru çıkmıştır... :kas

Geri
Üst Alt