Bu işin pro.anlam da audio kullanımı istiyorsanız zaten eliniz mahkum ve de cebiniz de sağlamsa
>AVR(yeni nesil UHD destekli tabi ki)+Speaker sistemi kuracaksınız!
>Sound-bar da çoğu insan için çok doğru bir seçim olacaktır! çünkü bazıları artık ciddi pahalı+kalite olmaya başladı!
ya da şimdiler de artık oldukça hesaplı satılan sound-bar lar da bulunuyor,böyle bir cihaz da alabilirsiniz
Panelin ses sitemine gelirsek,yaw bunları geçin bir kalem,hiç takılmayın bile,panel adma gibi kendi resim işleme
sistemini yapsın da diğer işleri de varsın yapamasın,çünkü onlara çözüm vardır fazlasıyla!
++
Adam paneli almış ...abi yaw USB yi taktım bilmem neyi açmadı.... diyor
şu formatı denedim onuda açmıyor diyor!
Playstore den bilmem neyi indirmek istedim olmadı diyor!
Sesini bir türlü adam edemedim diyor;yaw nesini adam edeceksin ki bunun dandik ses yapısı var! neyini daha adam
edeceksin!
Panelleri satarken böyle all-in-one diye pazarlamak isteyince müşteri de haliyle her bir şeyinin süper olmasını istiyor
ama yok böyle bir şey yaw
Adam kasaya bakmıyor ama Speak.sistemini ya eleştiriyor ya da bundan iyi ses gelmiyor diyor
Üretici 1500 kağıda veya 2 kağıda paneli satıyor ama adam sesini beğenmiyor! üretici gidip de capona
buna uygun bir sound-bar türü sistem yap bana dese onun fiyatı zaten 1/2 kağıt yaw