Uzun süredir
Ayrıca sizce 2600-3000tl bandında 55ud8400 den daha iyi bir vestel tv alabilir miyiz? Ürünü direk satış bayisinden dün aldık. Farkını ödesek daha iyisini alabilir miyiz yoksa kutusu açılan ürün için mağazalarda değişim hakkımız da yok mudur? (Yasal olarak iade alma zorunlulukları olmadığını biliyorum.)
55ud8400 4k çözünürlük ve 50hz. Sizce 50hz ile 60hz arasında ciddi bir fark var mı? Yoksa 60hz için değişime gerek yok mudur?
HDR özelliği de birçok yerde rastladığım konu, büyük bir eksiklik midir? Bazı yerlerde 55ud8400 ler için hdr güncellemesi olduğu yazıyordu, bir yazılım güncellemesi ile bu tv hdr özelliği kazanır mı?
Ürünü başka bir Vestel tv ile -gerekirse üstüne para ekleyip- değişmeyi kabul ederlerse değişmeli miyim? Değişin derseniz 3 bini fazla aşmayacak hangi modeli tavsiye edersiniz? Fikirlerinizi acil olarak bekliyorum şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
kullanıyorduk. Bu tv yi başka bir yere taşıma sonucu daha büyük ve uyguna 4K bir televizyon alalım dedik ve Vestel 55UD8400 i 2600 tl ye satın aldık. Ancak bu üründe Sony'nin ekran kalitesini bulamadık. Fazla teknik bilgi bilmiyoruz bu memnuniyetsizliğimizi teknik açıdan açıklayabilecek var mı?Ayrıca sizce 2600-3000tl bandında 55ud8400 den daha iyi bir vestel tv alabilir miyiz? Ürünü direk satış bayisinden dün aldık. Farkını ödesek daha iyisini alabilir miyiz yoksa kutusu açılan ürün için mağazalarda değişim hakkımız da yok mudur? (Yasal olarak iade alma zorunlulukları olmadığını biliyorum.)
55ud8400 4k çözünürlük ve 50hz. Sizce 50hz ile 60hz arasında ciddi bir fark var mı? Yoksa 60hz için değişime gerek yok mudur?
HDR özelliği de birçok yerde rastladığım konu, büyük bir eksiklik midir? Bazı yerlerde 55ud8400 ler için hdr güncellemesi olduğu yazıyordu, bir yazılım güncellemesi ile bu tv hdr özelliği kazanır mı?
Ürünü başka bir Vestel tv ile -gerekirse üstüne para ekleyip- değişmeyi kabul ederlerse değişmeli miyim? Değişin derseniz 3 bini fazla aşmayacak hangi modeli tavsiye edersiniz? Fikirlerinizi acil olarak bekliyorum şimdiden çok teşekkürler, iyi forumlar.
Moderatör tarafında düzenlendi: