Yemeksepeti İndirim Kuponları 🙂

Bir restaurant'a kötü yorum vermiştim malzemeden çalıyor diye bunlar o yorumu yayınlamadı..

Nasıl yayınlamazsınız diye tartışmıştık çalmak kelimesi hakaretmiş hırsız demeye geliyormuş .

Yorum kurallarına aykırı ondan yayınlanmamış sistemi sorguladığım için böyle oldu galiba ..

Bende kızdım hesabı sildim ilerde lazım oldu yeni hesap açtım ilk şiparişten sonra bloke geldi..

Demekki radara yakalanmışım önceki mevzudan takmışlr başka açıklaması yok tekrar sileriz hesabı..

Bir restaurant'a kötü yorum vermiştim malzemeden çalıyor diye bunlar o yorumu yayınlamadı..

Nasıl yayınlamazsınız diye tartışmıştık çalmak kelimesi hakaretmiş hırsız demeye geliyormuş .

Yorum kurallarına aykırı ondan yayınlanmamış sistemi sorguladığım için böyle oldu galiba ..

Bende kızdım hesabı sildim ilerde lazım oldu yeni hesap açtım ilk şiparişten sonra bloke geldi..

Demekki radara yakalanmışım önceki mevzudan takmışlr başka açıklaması yok tekrar sileriz hesabı..
Yemeksepeti fişlemiş seni aga 😂😂

Yemeksepeti fişlemiş seni aga 😂😂
Onu anladım sağlık olsun a101 den 250 gr lık beşler dana döner alıp ekmek arası yaparız bol porsiyon :rock

Eskiden sepetmi varmış sepetleri onların olsun sepetçilik bitmek üzere herşey uçmuş 😂

Onu anladım sağlık olsun a101 den 250 gr lık beşler dana döner alıp ekmek arası yaparız bol porsiyon :rock

Eskiden sepetmi varmış sepetleri onların olsun sepetçilik bitmek üzere herşey uçmuş 😂
Pilav üstü döneri tavsiye ederim yıldırım :durt :hihi

Pilav üstü döneri tavsiye ederim yıldırım :durt :hihi
Emmi sunucu değişikliği kaynaklı sistem benim baş harfi yemiş zorunlu k.adı değişikliği yaptım..

Artık beni etiketliyebilirsin etiketlenmeme özelliğini kaybettim :kiskis

@TC Yıldırım oldu mu mübarek :haha1

TERRA25 kodu ile 11 Temmuza kadar Yemek Sepeti Terra Pizzadan 40 TL ve üzeri online siparişe 25 TL indirim 🙂

TERRA25 kodu ile 11 Temmuza kadar Yemek Sepeti Terra Pizzadan 40 TL ve üzeri online siparişe 25 TL indirim 🙂
Burada yokmuş. Kupon ateşlemişler hesaba yine, onu kullanırız. Getir'in etkileri galiba. 😏

Bir orta boy menü olmuş 80 TL zaten, ancak indirimle görür olduk pizzayı 😂
Ben o defteri kapattım açıkçası.
Hem az malzeme koyup hem çok para alıyorlar.
Burger fiyatları da katlandı son zamanlarda.
En son 60-70 arasına Double yiyebiliyordum.
Şimdi 90-100 geçmiş olsun.
Tavuk pilav veya döner dışında uyguna yenebilir bir şey kalmadı.
Onlar da 30-40-50 yani.
30 liradan aşağı yemek kalmadı düzgün.
30 dan aşağı satanlar da yok gramajlara satıyorlar, değmiyor.

Geri
Üst Alt