Sil sil, nemelazım ,tüm yeğenlere sms attım ,bu kişilerin karikatürlerini kulanmayın , "nasrettin hoca" hikayeleri anlatın daha iyi dedimFace hesabimda karikatürler vardi hepsini sildim Korkutmayin insani ya...
Anlatmaya da telif hakkı isterlerseSil sil, nemelazım ,tüm yeğenlere sms attım ,bu kişilerin karikatürlerini kulanmayın , "nasrettin hoca" hikayeleri anlatın daha iyi dedim
Hımmm,böyle bir şey olur ve bunu yeğenler sorduklarında "bir sorun bakalım ,neden öyle sms attım" der işin içinden çıkarımAnlatmaya da telif hakkı isterlerse
bu hiç iyi birşey değilBugün tekrardan emniyete ifadeye vermeye gittim.
Bu gidişle Erdil Yaşaroğlu ile kanka olacağız gibi.
Art niyet yok burada. Keşke uyar kaldır yapılmadan böyle ülke ekonomisine zararlı yollara başvurulmasa.Bugün tekrardan emniyete ifadeye vermeye gittim.
Geçmiş olsun hocam, yanlız ana sayfadaki uyarı çok etkili olmuş. Kendi nickim o sarı alanda uyarı gibi yazılı olunca bir anda korktum neyi yanlış yaptım diye Umarım büyük bir sıkıntı çıkarmazlar başınıza.Bugün tekrardan emniyete ifadeye vermeye gittim.
O yazıyı adminime oraya koydurmak zorunda bırakan zihniyete sövdüm tüm akşam, 2020 yılında tek işi teknoloji olan bir forumda sadece hoşça vakit geçirmek, günün yorgunluğunu atmak, belki bir kahkaha atmak, genç bir arkadaşı karikatüre özendirmek için açılmış masum bir konuya bile dava açabilen sözde demokrat, özgürlükçü, solcu ama özde kapitalizmin en vahşi tezahürünü sergileyen insanlara isyan ettim. Çocukluğum ve gençliğim bu adamların çıkardığı dergilere harçlığımı gömerek geçti ama anlıyorum ki boşa harcamışım harçlıklarımı. Sanıyorum bu yasaktan Sota hocam da utanmıştır bu herifler adına ama yok onlarda utanma duygusu yoktur. Çok üzüldüm gerçekten keşke böyle olmasaydı ?Geçmiş olsun hocam, yanlız ana sayfadaki uyarı çok etkili olmuş. Kendi nickim o sarı alanda uyarı gibi yazılı olunca bir anda korktum neyi yanlış yaptım diye Umarım büyük bir sıkıntı çıkarmazlar başınıza.
Aslında konunun haber bültenlerinde de çıkması iyi olur ,twetterden bütün haber kanallarını etiketleyip yazmak lazımBugün tekrardan emniyete ifadeye vermeye gittim.
tarık uğur olabilir mi böyle bir imkan ne yapmak gerekir.Aslında konunun haber bültenlerinde de çıkması iyi olur ,twetterden bütün haber kanallarını etiketleyip yazmak lazım
Benim de canım sıkıldı, temel amacı kâr olmayan ve kendine göre bir kitlesi olan bir insanın forumuna,projesine saldırmak kendine sanatçı diyebilecek bir adamın yapacağı iş değil. Benim aklıma eğer bu şahısların uluslararası bir karikatür derneği,projesi,topluluğu üyeliği varsa orada ifşa etmek geldi ama maaalesef zerre bilgim ve deneyimim yok karikatür konusunda.O yazıyı adminime oraya koydurmak zorunda bırakan zihniyete sövdüm tüm akşam, 2020 yılında tek işi teknoloji olan bir forumda sadece hoşça vakit geçirmek, günün yorgunluğunu atmak, belki bir kahkaha atmak, genç bir arkadaşı karikatüre özendirmek için açılmış masum bir konuya bile dava açabilen sözde demokrat, özgürlükçü, solcu ama özde kapitalizmin en vahşi tezahürünü sergileyen insanlara isyan ettim. Çocukluğum ve gençliğim bu adamların çıkardığı dergilere harçlığımı gömerek geçti ama anlıyorum ki boşa harcamışım harçlıklarımı. Sanıyorum bu yasaktan Sota hocam da utanmıştır bu herifler adına ama yok onlarda utanma duygusu yoktur. Çok üzüldüm gerçekten keşke böyle olmasaydı ?
Aslında çok mağdur olan insan var. Ve bakıldığında güncel bi durum. Vatsap ihbar hatlarına yazılabilir. Bugüne kadar ses çıkmadı mı acaba hiçtarık uğur olabilir mi böyle bir imkan ne yapmak gerekir.
Çok güzel bir fikir bunların Whatsapp ihbar hattı gibi bir şeyi oluyordu belki haberlerin boş olduğu bir günde araya atabilirler ama tabi bolca kanıt toplayıp düzenleyip göndermek lazım.Aslında konunun haber bültenlerinde de çıkması iyi olur ,twetterden bütün haber kanallarını etiketleyip yazmak lazım