YATAŞ Yatak Rezaleti

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ark bu tip markalara güvenmeyin direk üreticilerden alın İzmir'de bir çok yatak üreticisi var genellikle Karabağlar mobilyacilarin olduğu bölge Yataş da 3000 TL olan pocket yay sistemli üstelik bir tarafı yumuşak diğeri tarafı sert yatağı ben 1500 TL'ye aldım modalifede 7000 TL olan koltuk takımı ben istediğim model ve özellikte 4900 TL'ye yaptırdım zaten bu firmalarda buralara yaptırıp marksini basıyor
Kesinlikle katılıyorum ,biz yeğenlerin tümüne buradan aldık mobilyaları :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Adem Helvacı Adem Helvacı :Sevgili adem , benim "beni ilk karşılayan servis ,bu yüzden firma önemli" dememin kanıtı olmuş,gerçi bunu tv için söylemiştim ama o zaman konu tv idi.İşin esprisine girmiyorum artık,bir daha canlı yayınını yakalarsam oradan yaparım espriyi :)

E Çevrimdışı

e.nar

Süper Üye
1 Haz 2018
514
Yataş marka yeni alınmış yatağımdaki lekelenme sorun için servis çağırmıştım. Değişim kararı verilmiş ama bize bildirilmedi. Bayiyi aradım o şekilde öğrendim aynı gün yeni yatak getirildi. Biraz iletişim sorunu mu var anlamıyorum arayıp sormasam benim yatak gelmeyecekti herhalde.

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,273
63
Hayret bir şey,bir de televizyonlarda şöyle rahat böyle konforlu falan filan bir sürü laf kalabalığı reklam yapıyorlar.Toplum olarak bilinçli ve örgütlü tüketici olarak karşılarında mücadele etmedikçe bunlar akıllanmaz.

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Hayret bir şey,bir de televizyonlarda şöyle rahat böyle konforlu falan filan bir sürü laf kalabalığı reklam yapıyorlar.Toplum olarak bilinçli ve örgütlü tüketici olarak karşılarında mücadele etmedikçe bunlar akıllanmaz.
İşte o gereksiz reklam ve laf kalabalıkları bize şişirilmiş fiyat ve satış sonrası sıfır ilgi olarak dönüyor...

Geri
Üst Alt