teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Yine de buralara atma neme lazımaz kaldı ben atacağım seyi biliyorum.!
Yine de buralara atma neme lazımaz kaldı ben atacağım seyi biliyorum.!
ne kadar para o kadar köfte, ucuz et meselesi. sunfix, derby, 404, ve şu japon yapıştırıcıları... birde dayson silikon pu...Tam bende aynı üründen bahsedecektim. Son dönemde bir de iran yapıştırıcısı dedikleri bir aktivatörlü ürün var. Tam marka bilgisi göremedim üzerinde. Sunfix ve o ciddi iş görüyor. Derby konusunda Emmi' mizin tavsiyesini bende hatırlatmak isterim. Bu konularda ciddi aksiyon alabiliyorlar.
iki bileşenlilerden çok kullandım. granit mermer yapıştırıcılar var onlar fena değil. ancak bu merdiven altı diyebileceğimiz türden, belki sahtesiydi... bundan sonra bu tür yeni bir ürün alacak olursam mutlaka buralarda sorarım. bu vesileyle cevap veren herkese teşekkür ederim.çift karışım olan yapıştırıcılar genel olarak zaten kötü kokmakta.!
Bir süre iran yapıştırıcısını kullandım çok fazla sertleşmesi nedeniyle kırılgan olduğunu farkettim.
Biara işlerinde taşeron firmaların kullandığı kg kutularda siyah-beyaz renkli kokusuz çelik macun gördüm.
Ricacı oldum cam hazır mama kabına doldurdular.
Her iki macunu karıştırıp elinizde yoguruyorsunuz sert olduğu için birkaç damla suyu ekleyince pamuk gibi oluyor.
Al istediğin yere sıva.
Benim oğlan gecen oyuncak baltasını kırdı onu yapıştirmıstım aksam eve geçince atarım.
Müsait olursam bana verilen yapıştırıcının kutusunun fotosunu eklerim.ne kadar para o kadar köfte, ucuz et meselesi. sunfix, derby, 404, ve şu japon yapıştırıcıları... birde dayson silikon pu...
iki bileşenlilerden çok kullandım. granit mermer yapıştırıcılar var onlar fena değil. ancak bu merdiven altı diyebileceğimiz türden, belki sahtesiydi... bundan sonra bu tür yeni bir ürün alacak olursam mutlaka buralarda sorarım. bu vesileyle cevap veren herkese teşekkür ederim.
Üzerine biraz boya çalışmasıyla olur bu iş. Demek evde FRP.Müsait olursam bana verilen yapıştırıcının kutusunun fotosunu eklerim.
uygulama görseli
Müsait olursam bana verilen yapıştırıcının kutusunun fotosunu eklerim.
uygulama görseli
Böyle akıllar verme pat diye ,bak bu attığı balta , amman haaaaÜzerine biraz boya çalışmasıyla olur bu iş. Demek evde FRP.
Peki Sayın Emmi.Böyle akıllar verme pat diye ,bak bu attığı balta , amman haaaa