Direk gol dedim atar atmaz. Net belliydiCanlı izledim,hiç şaşırmadım doğrusu ,neden mi ...
Bu 2.ci gol yediğiniz,kale önünde koyu renk formalı kaç oyuncu var ,gezintiye çıkan
?
Trtsporda hala tartışıyorlar ,bu tartışma gece saat 01:00 kadar devam eder en iyisi müzik kanalını açayımDirek gol dedim atar atmaz. Net belliydi
İlk yarı bitti fener bende yine rafa kalktı?Trtsporda hala tartışıyorlar ,bu tartışma gece saat 01:00 kadar devam eder en iyisi müzik kanalını açayım
Bakalım yarın biz ne yapacağızİlk yarı bitti fener bende yine rafa kalktı?
Abi sizde patlarsanız konuyu silek bak ???Bakalım yarın biz ne yapacağız
Altay berabere kaldı,daha gollerini izleyemedik ,bu gidişle yarın verirler bugünün gollerini
Abi sizde patlarsanız konuyu silek bak ???
Biz de alıştık ??
Biz her hafta yeniliyoruz zaten mübarek
Yaklaşık 20 Yıldır fulbol izlemem size de tavsiye ederim takımımızın hiç biri güven vermiyor. Strese gerek yok.Ve bitti ,güleyim mi kızayım mı bilmiyorum
Sorma,hadi bari 1-0 olsun bizim olsun dedim ama 4 tane yediler yine,ki ben İstanbul takımlarını tutmam hiç birini.Bu arada saat 02 hayrola bu saate ayaktasın,sıkıntı yok değil miYaklaşık 20 Yıldır fulbol izlemem size de tavsiye ederim hiç bir takımımız güven vermiyor. Strese gerek yok.
Çok şükür bir sorun yok.Sorma,hadi bari 1-0 olsun bizim olsun dedim ama 4 tane yediler yine,ki ben İstanbul takımlarını tutmam hiç birini.Bu arada saat 02 hayrola bu saate ayaktasın,sıkıntı yok değil mi
Aman iyi çok şükür , sevindimÇok şükür bir sorun yok.
Sokaktan 3-5 Kez at arabası sesi geldi hırsızlık mı yapacaklar diye balkona çıktım biraz bekçilik yaptım. Sonrasında da foruma bir bakim derken saat 02 Oldu. Şimdi uyku moduna girerim.