Yabancı oyuncular 1- Sporting 4

Bu konuya attığım mesajdan beri yüzümüz gülmedi ??????
@teraspy
Canlı izledim,hiç şaşırmadım doğrusu ,neden mi ...

Bu 2.ci gol yediğiniz,kale önünde koyu renk formalı kaç oyuncu var ,gezintiye çıkan :)

?
alodan-150.png

Canlı izledim,hiç şaşırmadım doğrusu ,neden mi ...

Bu 2.ci gol yediğiniz,kale önünde koyu renk formalı kaç oyuncu var ,gezintiye çıkan :)

?
alodan-150.png
Direk gol dedim atar atmaz. Net belliydi

Dakika 65 Sporting 4 BJK 0 :rant1

Ve bitti ,güleyim mi kızayım mı bilmiyorum :)

Yaklaşık 20 Yıldır fulbol izlemem size de tavsiye ederim hiç bir takımımız güven vermiyor. Strese gerek yok.
Sorma,hadi bari 1-0 olsun bizim olsun dedim ama 4 tane yediler yine,ki ben İstanbul takımlarını tutmam hiç birini.Bu arada saat 02 hayrola bu saate ayaktasın,sıkıntı yok değil mi :alala

Sorma,hadi bari 1-0 olsun bizim olsun dedim ama 4 tane yediler yine,ki ben İstanbul takımlarını tutmam hiç birini.Bu arada saat 02 hayrola bu saate ayaktasın,sıkıntı yok değil mi :alala
Çok şükür bir sorun yok.:affet
Sokaktan 3-5 Kez at arabası sesi geldi hırsızlık mı yapacaklar diye balkona çıktım biraz bekçilik yaptım. Sonrasında da foruma bir bakim derken saat 02 Oldu. Şimdi uyku moduna girerim.:)

Çok şükür bir sorun yok.:affet
Sokaktan 3-5 Kez at arabası sesi geldi hırsızlık mı yapacaklar diye balkona çıktım biraz bekçilik yaptım. Sonrasında da foruma bir bakim derken saat 02 Oldu. Şimdi uyku moduna girerim.:)
Aman iyi çok şükür , sevindim :ok

Geri
Üst Alt