YA ALLAH BİSMİLLAH RAMAZAN BAŞLADI KİMLER SAHURU BEKLEYECEK BAKALIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yefe78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
amin hocam . valla iki gündür sahur yapıyorum miğdem bulanıyor bundan sonra belki @Ado hocam gibi bende su içer yatarım.
Ben normalde de kahvaltı yapmadığım için sahur yemeği bana da fazla geliyor.:slap

Ben normalde de kahvaltı yapmadığım için sahur yemeği bana da fazla geliyor.:slap
Bende pek kahvaltı yapamam ama gece çok yemek yerim sadece bu iki gün miğdem bulanıyor anliyamadim valla.

Son düzenleme:
Ramazan-ı Şerif'in İslam alemi ve tüm insanlık iiin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkese hayırlı Ramazan'lar.

''Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan geçirmenizi diliyorum''

Herkese Hayırlı Ramazanlar...

Yaklaşık bir yıl geçmiş. Allah tekrar nasip etti. Herkese hayırlı ramazanlar..

Ramazan ayının, bereketi, hayrı ve sabrı; O'na inanlarla birlikte olsun inşallah.

''Sahursuz Olmaz'' biliyorum ama, ''Rabbim böyle de kabul eyler inşallah'' diyerek geleneksel YE VE YAT uygulaması ile günde 1 öğün yemek yiyerek (Sadece iftarda) bu sene de Ramazan'ı gördük çok şükür :ok

Herkese Hayırlı Ramazanlar ?? ? :cay

İftar sonrası çaylarımızda görüşmek üzere :ok

Cümleten hayırlı ramazanlar. Allah orucumuzu kabul etsin inşallah.:cay

kendimi bildim bileli sahursuz tutarım bende, hatta bayrama yakın memlekete gidince son günlerde sahura kalkarsam nevrim döner ezan saati gelmez, zaten normalde de bünyeyi günlük 2 öğüne alıştırdığım için çok etkilemiyor.

bu arada ezandan yada yatmadan önce soda tavsiye ederim, vücudun mineral dengesine ve susuzluğa birebir , birde haşlanmış yumurta muz gibi yiyecekler ciddi manada tok tutar, kan şekerini düzenlemek içinde bir kaşık bal yiyebilirsiniz.

ramazan yokluğu açlığı garibanlığı paylaşmayı hoşgörüyü empati yapmayı nefsi terbiyeyi emreder, herkesin birbirinin inancına saygı göstermesi dileklerimle cümleten hayırlı ramazanlar dilerim.

Geri
Üst Alt