unreleased
Aktif Üye
- 7 Ocak 2018
- 422
Ben normalde de kahvaltı yapmadığım için sahur yemeği bana da fazla geliyor.amin hocam . valla iki gündür sahur yapıyorum miğdem bulanıyor bundan sonra belki Ado hocam gibi bende su içer yatarım.
Ben normalde de kahvaltı yapmadığım için sahur yemeği bana da fazla geliyor.amin hocam . valla iki gündür sahur yapıyorum miğdem bulanıyor bundan sonra belki Ado hocam gibi bende su içer yatarım.
Bende pek kahvaltı yapamam ama gece çok yemek yerim sadece bu iki gün miğdem bulanıyor anliyamadim valla.Ben normalde de kahvaltı yapmadığım için sahur yemeği bana da fazla geliyor.
Geçmiş olsun hocam.Bende pek kahvaltı yapamam ama gece çok yemek yerim sadece bu iki gün miğdem bulanıyor anliyamadim valla.
evet bugün geçti valla hatta bugün öyle bir yedim ki sanırım miğdemin bulanmaya dermanı olmadıGeçmiş olsun hocam.
Bugün daha iyisinizdir inşallah?
Aman abi dikkat et.evet bugün geçti valla hatta bugün öyle bir yedim ki sanırım miğdemin bulanmaya dermanı olmadı
Let's _be_ honest Kayıp BulunduCümleten hayırlı ramazanlar. Allah orucumuzu kabul etsin inşallah.
AminCümleten hayırlı ramazanlar. Allah orucumuzu kabul etsin inşallah.