Merhaba güncellemeden sonra kulanışlı olmadı eski sürüme çevirmenin bir yolu varmı
Merhaba güncellemeden sonra kulanışlı olmadı eski sürüme çevirmenin bir yolu varmı
nasıl sorun oldu kullanışlı olmadı derken biraz daha açar mısınız.Merhaba güncellemeden sonra kulanışlı olmadı eski sürüme çevirmenin bir yolu varmı
Tüm Update leri yaptıktan sonra sıkıntı yaşıyorsanız Klasik Android yöntemi olan Fabrika ayarlarına döndürüp tekrar bakın derim. Ben öyle bir sıkıntı yaşamadım. Fabrika ayarları; Depolama ve sıfırlama altında.Merhaba güncellemeden sonra kulanışlı olmadı eski sürüme çevirmenin bir yolu varmı
Güvenlik ve kısıtlamalar dan "kısıtlanmış profil" oluşturun. sizden PIN oluşturmanızı isteyecek. Oluşturduktan sonra izin verilen uygulamaları seçin.Birde bu cihaza şifre koyabiliyor muyuz? Gözatmıştım ama denk gelemedim...
Teşekkür ederimGüvenlik ve kısıtlamalar dan "kısıtlanmış profil" oluşturun. sizden PIN oluşturmanızı isteyecek. Oluşturduktan sonra izin verilen uygulamaları seçin.
Kısıtlanmış profile giriş yapın, gerçek hesaba geçmek istediğinizde sizden PIN isteyecek, girince normal kısıtlamasız profile geçiş yaparsınız.
Baya oldu hocam o geleliYeni yazılım geldi.
8 değil ama üstüne geldi.Baya oldu hocam o geleli
Bende 400 küsur bir yükledi 8.0 hemen peşine 620 daha yüklemişti böyle . Şuan bakamıyorum şehir dışındayim8 değil ama üstüne geldi.
Fabrika ayarlarına aldım düzeldi. Kumanda algılama düzelmiş.İzlenimlerim bu yazılımı yüklemeyin. Cihaz aşırı hantallaştı.