8.0 güncellemesi gelen şikayetler üzerine durdurulup beta seviyesine çekilmişcuma günü akşam çok uğraştım,yeniden başlat yaptım olmadı,fabrika ayarlarına döndüm olmadı,velhasılı keram oreo güncellemesini yapamadım.bende aynen devam ediyorum mecburen 6.0.1 ile
O halde yazılımı düzeltip yeniden OTA yayınladılar. Benim gibi Oreo ya geçenlerede yeniden güncelleme yaptıracaklardı, akşam bende kontrol edeyim. Teşekkürlerdün akşam güncellemelere bir bakayım dedim 8.0 oreo gelmiş ben de yükledim. misafirim geldi hiç inceleyemedim sadece güncelleme yaptım.bakalım herhangi bir hata falan alacak mıyım ilerleyen günlerde belli olur.
Cıhazınızı Arayuzunden Yenıden Baslatıp Sonra Deneyın.6.0.1 yüklü. Nedense update olmuyor. Dosya inmiyor ve sürekli "İndirmeyi yeniden dene" mesajı geliyor.
Herhangi bir yükleme gereksinimi duymadım hafızasına bişey . USB si var ekstra bellek ile film açabilirsin. Kısacası yetiyor .Bu cihazla alakalı tek aklıma takılan olay; 8GB'lık dahili hafızası yeterli geliyor mu?
USB çoklayıcı takılı bende, üzerinde 32 GB USB Bellek mount ettim, devamlı takılı, böyle yaparsan zaten her kurduğunu taktığın harici USB ye kuruyor. Yer sıkıntın olmaz böyle olursa.Bu cihazla alakalı tek aklıma takılan olay; 8GB'lık dahili hafızası yeterli geliyor mu?
USB çoklayıcı takılı bende, üzerinde 32 GB USB Bellek mount ettim, devamlı takılı, böyle yaparsan zaten her kurduğunu taktığın harici USB ye kuruyor. Yer sıkıntın olmaz böyle olursa.