aramızda 22 yaş var kabul edilebilir bir mazeret benceYok hocam benim Nisan ayında rekor 11565 adım, ortalama 6000. Siz beni geçersiniz
Olabilir, siz spor için aldınız saati hakkını vermeniz doğal. Bense 5 senediraramızda 22 yaş var kabul edilebilir bir mazeret bence
süpermiş vallahi. bizimkinde malesef o özellikler yok. msj geldiğinde arama olduğunda titriyor sadeceOlabilir, siz spor için aldınız saati hakkını vermeniz doğal. Bense 5 senedirZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.dan başlıyarak günümüze kadar elimi telefona atmadan çağrıları, e-postaları, mesajları takip etmek için kullanıyorum Telefon daima titreşimde durur.
Ekli dosyayı görüntüle 423
ne yaptın nereye yürüdün o kadar arkadaş yenildik gördün mü
Kazanacağımı bileydim ne güzel bahse girerdik yaa.ne yaptın nereye yürüdün o kadar arkadaş yenildik gördün mü
yok valla aradaki 3 bin adamın hakkını ödiyemem ben kazandın tebriklerKazanacağımı bileydim ne güzel bahse girerdik yaa.
Gerçi siz de az yürümemişsiniz, her iki tarafı da kazanan ilan edelim.
Eyvallah hocam.yok valla aradaki 3 bin adamın hakkını ödiyemem ben kazandın tebrikler
10.000 adım atmış, hadi onu geç" deyip gaza getirecek
Her telefonda kullanabilirsiniz. Şarji rahat 20 gün gidiyor hocam.Bilekligin sarji nekadar gidiyor? Ayrica telefon xiaomi mi olmasi gerek samsung da kullanamazmiyiz?