blaki
Süper Üye
- 18 Eyl 2018
- 510
6 Taksitle o fiyata süper olmuş, keşke bizde bulabilsek
facebook gruplarında bu fiyata sıfır garantisiz bulabilirsiniz
6 Taksitle o fiyata süper olmuş, keşke bizde bulabilsek
Taksitle mi?facebook gruplarında bu fiyata sıfır garantisiz bulabilirsiniz
Dost işi oldu biraz, yurt dışı geliş fiyatına 6 taksitle 1950 ₺'ye geldi.
Taksitle mi?
Bende de bütün bildirimler kapalı zaten, telefon zil sesi hariç... Yani, Xiaomi'nin bu büyük hatası benim işime geliyor...Kamerası dışında telefon herşeyiyle güzel . Malesef kamera iyi değil xiaomi fotoğrafları pastel boya gibi çıkarıyor redmi serilerinde düz serilerden kamera bir tık daha düşük. Henüz farketmemiş olabilirsiiz fakat bütün xiaomi telefonlarda yazılımdan dolayı bildirim sorunu var. istediğiniz kadar programların arka planda açık bırakın vs ayarlar yapın telefon uyku modu geçince(doze mode) whatsapp vs uygulamardan bildirim gelmiyor
128'lik sıfırları 2200 liradan başlıyor 64'lükler belki bulunabilir.facebook gruplarında bu fiyata sıfır garantisiz bulabilirsiniz
kredi kartından taksitli nakit avans kullanarak taksiti ben yaptım hocam peşin 1850 ₺telefon.Taksitle mi?
Evet aynen öyle oldu, tasarımı çok hoş yoksa yerinde olsam note 8 alır fazladan 1000 lira vermem.hayırlı olsun güle güle kullan abi.
bende dün, yarın için bir telefoncu ile anlaştım bakalım; (caymaz ya da ekstra para istemeye gitmezse)
komutanımın (babam olur kendileri) samsung note edge telefonunu verip üzerine,
1000 lira verirsem mi note 8 i
2000 lira verirsem mi 9t yi alacağım.
(bizdeki tel.i 650 ye sayıyor) tam da karşılaştırmalı özelliklerini araştırıyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sen hem taksitli hem de 1950 ye... cam kenarı teker üstü olmuş seninki. ?
kredi kartından taksitli nakit avans kullanarak taksiti ben yaptım hocam peşin 1850 ₺telefon.
En insaflı satıcı 6 ay vade farkı için %10 bindiriyor... 185₺ yapıyor, kredi kartı 90 küsur vade farkı aldı... Yarı yarıyaAklın yolu bir.
üstat aldığınız sayfayı ya da grubu pm atabilir misiniz?Ben yurt dışından aldım,45 gün oldu.Yaklaşık 2800 tl .
Anladığım kadarıyla, yurt dışı cihazı demiyor... Bizzat yurt dışından kendim aldım diyor...üstat aldığınız sayfayı ya da grubu pm atabilir misiniz?
Bunlar facebook'ta mı? Nerede aratacağız?Anladığım kadarıyla, yurt dışı cihazı demiyor... Bizzat yurt dışından kendim aldım diyor...
Satıcı tavsiyesi istiyorsan
Sefa Genç ve Zahter İletişim'i tavsiye ederim. 4 adet alım yaptım sorunsuz.
Evet Facebook'tan aratıp ulaşmak mümkün...Bunlar facebook'ta mı? Nerede aratacağız?
Geçtiğimiz hafta içinde 200 dolar altındaki telefonlara gelen koşullu gümrük vergisi artışı tüm telefon fiyatlarına zam olarak yansıdı maalesefBir aydan fazla oldu telefonu kullanıyorum, herhangi bir şikayet konusu yaşatmadı...
Beta sürüm eu rom miui 12 güncellemesi dağıtıldı ama o taraklarda bezim olmadığı için yüklemedim. Görsel olarak miui 12'nin daha güzel olduğu söyleniyor ama şarj performansı bu güzellikten olumsuz etkileniyor olabilir...
İki ay öncesine göre de fiyatı artmış durumda maalesef. Normal olarak 1 yıllık telefonun fiyatı düşmesi gerekirdi.
Ehonomi coh eyi yaaa...