Ucuza al bir tane denemekten zarar gelmez. Arkadaşım 1 yıldan fazladır kullanıyor. Sıkıntı çıkarsa tavsiye etmem.Benimde kafama takılan durum bu bildiğim kadarıyla daha yüksek fiyatlarda olması lazım ama nette çok alan ve sorun yaşamadığını söyleyenler var. Hatta online doğrulama yı geçtiğini 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum diyen de var
Oem dediği fabrikada pc nin biosa gömüyolar yazılımı. Başka pc de kullanılmıyor. Retail dediği ise kaç tane bilgisayarda kullanılabilir diyosa o kadar kullanırsınBirde retail ve OEM key diye ayrılıyor bunlar ne demek oluyor
Ucuza al bir tane denemekten zarar gelmez. Arkadaşım 1 yıldan fazladır kullanıyor. Sıkıntı çıkarsa tavsiye etmem.
hocam ve herkes
alınmayın ama w10 a boşuna para vermeyin 7 ye para vermedik 10 a verirsek 7 ye haksızlık olur.
7 de ve de xp de bile 10 senede 3 defa şifrem zor çalınmışken 10 da haftasında hem feys hem google şifrelerim sonrasında hotmail hesablarım patlatıldı. allahtan tüöünmde aşamalı seçenekler var da öyle kurtardık.
üstüne win 10 un sistemle ne kadar güzel çalıştığı ! da ortada dx12 ekran kartınız ve de dx 12 oyun oynamıyorsanız zaten faydası yok. eski iyidir
sadece 7 de çalışan proyu sanal makinede kullanabilirsiniz. p4 den beri tüm işlemciler sanallaştırma destekliyor. amd lerde her şey olduğu gib bu da biostan kapalı -o anakart üreticilerinin bios yazan mühendislerini şeker edip çayda eritem - açıp biostan sanal makine kurarsanız sorunsuzca açacaktır.Tam anlayamadım tavdiye
Win 10 anahtarım var lakin kullandığım program sadece win 7 de çalışıyor win 7 için uygun fiyatlı key görünce alsam mı almasam mı kafam karıştı doğru cevap için buraya konu açayım dedim
sadece 7 de çalışan proyu sanal makinede kullanabilirsiniz. p4 den beri tüm işlemciler sanallaştırma destekliyor. amd lerde her şey olduğu gib bu da biostan kapalı -o anakart üreticilerinin bios yazan mühendislerini şeker edip çayda eritem - açıp biostan sanal makine kurarsanız sorunsuzca açacaktır.
ama dediğim gibi 10 güvensiz. crackli xp ya da 7 bile lisanslı 10 dan sağlamdır.
Ryzen 2600x kullanıyorum 250 gb sata ssd kullanıyorum bu durumda sanal makine kullanmak ssd yi mi bozar yoksa sata ssd ler ile win 10 dan performans alamazmıyımsadece 7 de çalışan proyu sanal makinede kullanabilirsiniz. p4 den beri tüm işlemciler sanallaştırma destekliyor. amd lerde her şey olduğu gib bu da biostan kapalı -o anakart üreticilerinin bios yazan mühendislerini şeker edip çayda eritem - açıp biostan sanal makine kurarsanız sorunsuzca açacaktır.
ama dediğim gibi 10 güvensiz. crackli xp ya da 7 bile lisanslı 10 dan sağlamdır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
he bu arada 3. nesil intel işlemciniz ve üstü ayrıca m2 ssd yoksa 10 dan performans almayı da unutun. ayrıca bu işin sonunda da ssd yi 2 sene sonunda çöpe atacağınızı da unutmayın
aha bulmuş bakX470 te SVM Mode enable yapmam yeterli mi
aha bulmuş bak
evet. amd ci dostum. svm yi aç ayrıca bunu destekleyen bi sanal makine kur. tercihen 3 d grafik destekleyen bi şey olsun. az bekle kendimin bununla alakalı bi kaydı vardı sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
video kaydım silinmiş ya da hiç yüklenmemiş. istersen akşama hazır olur hızlı bi tur.