Zaten bu fiyatlara çıkacaklarını sanmıyorum başta emmim karşı çıkar biz bu işi airties vb ürünlerle çözeceğiz gibi geliyorBiz bu işi UBNT çözelim adamlara Mikrotik aldırıp birde kursa göndermek zorunda kalmayalım
Zaten bu fiyatlara çıkacaklarını sanmıyorum başta emmim karşı çıkar biz bu işi airties vb ürünlerle çözeceğiz gibi geliyorBiz bu işi UBNT çözelim adamlara Mikrotik aldırıp birde kursa göndermek zorunda kalmayalım
2.el ayarlarımZaten bu fiyatlara çıkacaklarını sanmıyorum başta emmim karşı çıkar biz bu işi airties vb ürünlerle çözeceğiz gibi geliyor
TPlink yazilimi insanın ömrünü çürütür.Airties vs. basit acces pointler sadece bina içi iletişimde işe yarıyor.Bu mesafede Ubiquiti Networks ürünlerinden seçim yapmak daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir çözüm olur.Tp-Link dış mekan ürünlerinin de başarılı olduğu duymuştum.
TPlink yazilimi insanın ömrünü çürütür.
Oğuzdandır ki Tplink kullanıcıları cogunlukla custom firmware olan openwrt yükler cihazlarına.
Benim tercihim yönetimi ve stabiletisi nedeniyle UBNT
VayyyyUbnt kuralim ?
Burası neresi böyle maşallah hava erkek adam havasıUbnt kuralim ?
700tl bütçemiz var. fiber interneti izlemek istediğimiz yere çektirdik.700 tl butceye hem dukkana hem evine fiber internet alinip kamera guvenlik vs sistemlerinide zaten kayıt cihazlarindan sabit ip ekleyerek
deil evden isterse madagaskardan ceptelinden izlersiniz yanlismi anladim .
Uzun vadede hiçbir sekilde PTP daha tasarruflu olamaz. maksimum 1 yılda amorti olacaktır.Ubnt masrafindan az olacagi kesin 1 senesi taş izler ki bu fiber olmasada olur en dusuk net kablonet vs alarakta butceyi uzun vadede uzatir
Aydin.ishakcelebi kuyucak dagı tarih 06.02.2020Burası neresi böyle maşallah hava erkek adam havası