Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,098
Forum içerisinde onlarca kez konuştuğumuz konuların başında gelen bu sorunsalı, evi tadilat yaparken aradan çıkarayım istedim.
Sadece tek bir cihazı yüksek gerilimden koruyabildiğiniz akım koruma prizleri, bildiğiniz üzere 300 TL’den başlıyor. Şunu da belirtmekte fayda var: Bu prizler sizi yalnızca yüksek voltaja karşı korur.
Peki, evimizin farklı lokasyonlarında birden fazla korunması gereken cihaz varsa ne yapacağız? İşte bu noktada, sigorta şeklinde bir koruyucu ile sorunu kökten halledeceğiz.
Bu ürünle, standart akım koruma prizlerinin yapamadığı;

Bu ürünü 1,5 sene önce bir arkadaşımıza tavsiye etmiştim. O zamandan beri de takibimdeydi.
Link şurada:
tavsiyeforumu.com
Cihazı yaklaşık 1 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Anlık olarak voltaj ve akımı takip edebiliyorsunuz.
Benim sigorta kutusunun güncel durumu:
Ürünün monifaz ve trifaze olarak 2 modeli bulunuyor.
Sadece tek bir cihazı yüksek gerilimden koruyabildiğiniz akım koruma prizleri, bildiğiniz üzere 300 TL’den başlıyor. Şunu da belirtmekte fayda var: Bu prizler sizi yalnızca yüksek voltaja karşı korur.
Peki, evimizin farklı lokasyonlarında birden fazla korunması gereken cihaz varsa ne yapacağız? İşte bu noktada, sigorta şeklinde bir koruyucu ile sorunu kökten halledeceğiz.
Bu ürünle, standart akım koruma prizlerinin yapamadığı;
- düşük voltaj,
- nötr kopması,
- faz dengesizliği,
- yıldırım darbesi,
- elektriğin anlık gidip gelmesi
Bu ürünü 1,5 sene önce bir arkadaşımıza tavsiye etmiştim. O zamandan beri de takibimdeydi.
Link şurada:
Akım koruyucu priz çalışma prensibi
@Umut Barış kaçak akım rolesi var bende.Bu dediğim cihaz dijital üzerinde anlık voltaj yazıyor.Youtube'da akım koruma rolesi yazınca çıkıyor rica etsem bir inceler misiniz?
Cihazı yaklaşık 1 aydır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Anlık olarak voltaj ve akımı takip edebiliyorsunuz.
Benim sigorta kutusunun güncel durumu:
Ürünün monifaz ve trifaze olarak 2 modeli bulunuyor.
Son düzenleme: