Kılavuz Vestel’in yeni arayüzü TiVo ve güncelleme alacak ürün listesi

yok üstad ne yaptıysam olmuyor söylediğinizi yaptım , o antep tipi secılı yerde hepsını sırayla denedım frekans turksat arama frekansını yazdım o da olmadı şaşılacak iş bn çözemedim bu yazılım atma işini ve kurulumu ılk yapmıyorum elimden gelıyor bıraz ama bu işi bn çözemedim üstad , yazlımı attım onda sorun yok tv normal calıstı sonra son aşaması kurulumu tekrar yap da ondan sonra gerisi yok üstad yazılımı tekrar atıyım mı yada servis e mi götüreyim garanti devam edıyor kusura bakma :(
Servise müracaat edin.

Servise müracaat edin.

WhatsApp-Image-2026-04-13-at-18.49.17-121c6f13fae71b533.jpeg

üstad , dedim ki bir de o frekans degerini bakıyım dedım benım diger tv de , bu attıgım yer de sin yal seviyesi hıc yok ilk actıgım da gelıo ve gıdiyor sıfır olarak görünüyor ama tv (vestel) yayın var LNB de de sorun olabılır sinyal seviyesin de olmasa servis e gıdecek , cok tsk ederım ilgilendiğiniz için iyi aksamlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üstad , dedim ki bir de o frekans degerini bakıyım dedım benım diger tv de , bu attıgım yer de sin yal seviyesi hıc yok ilk actıgım da gelıo ve gıdiyor sıfır olarak görünüyor ama tv (vestel) yayın var LNB de de sorun olabılır sinyal seviyesin de olmasa servis e gıdecek , cok tsk ederım ilgilendiğiniz için iyi aksamlar.

Son düzenleme:

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Rica ederim.

Tivoda SSiptv harici adam gibi bir m3u liste oynatıcı yok mu?

Geri
Üst Alt