Kılavuz Vestel’in yeni arayüzü TiVo ve güncelleme alacak ürün listesi

T Çevrimdışı

tester35

Yeni Üye
28 May 2025
3
35
Servis menü resmini buraya ekleyin.
Dün güncelleme yaptım görüntü modları arasında sık geçiş yapan biriyim ancak yeni yazılımda ana menü'ye girildiğinde yayın'ı kesiyor ayarlara girildiğinde tekrar yayın geliyor ayarlardan çıkarken tekrar yayın kesiliyor (zorunlu olarak mağaza menüsüne girdiği için), ayrıca ayarlar menüsü ekranın tam ortasında en azından şeffaflık ayarı yapılabilse görüntü ayarlarının yayını nasıl etkilediğini anlık görebiliriz... ilk günden benim için sinir bozucu yeni yazılımı beğenmedim umarım güncellemeyle ayarlara direkt erişim gelir...

WhatsApp-Image-2025-05-28-at-8.04.10-PM.jpg

S Çevrimdışı

sawyer53

Yeni Üye
30 Ocak 2023
17
36
Benim kartta MB180 ama içinde yüklü olan yazılım 1.63.0.0 tarama yaptığımda ise yeni yazılım yok diyor.

L Çevrimdışı

luckyfather

Aktif Üye
25 May 2018
143
56
Güncelleyen geri dönmek istiyor
Valla Sevgili Sota Sota kardeşim bu yazılımın hiç bir güzelliğini görmedim daha da geç açılması, açılışta illaki canlı tv'yi seçmen (hani ben yazılımdan anlamam diyeceğim lakin şuraya "her zaman bu ayarı kullan" kutucuğu koyup bir tikle iş biterdi de neden sağ elimizle sol kulağımızı göstermeye çalışıyoruz..

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,781
Valla Sevgili Sota Sota kardeşim bu yazılımın hiç bir güzelliğini görmedim daha da geç açılması, açılışta illaki canlı tv'yi seçmen (hani ben yazılımdan anlamam diyeceğim lakin şuraya "her zaman bu ayarı kullan" kutucuğu koyup bir tikle iş biterdi de neden sağ elimizle sol kulağımızı göstermeye çalışıyoruz..
Menü/ Ayarlar/ daha fazla menüsünde açık bekleme modunu "Son durum" Olarak seçin hangi bölümde kapandıysa bir sonraki açılışta orada açılır. Yani tv de kapandı ise tv de açılır.

E Çevrimdışı

emir124

Yeni Üye
26 Haz 2025
1
36
Arkadaşlar bende bu ürün var seg 55sbu710 ama güncelleme almıyor yani en son güncelleme 2022 görünüyor. Tivo uygulamasını alamıyorum ve max gibi yeni uygulamalar haliyle yok. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Geri
Üst Alt