kusura bakmayın mesajınıza gec cevap verdim regal tv menü eklıyorum , tv birkac gündür kendini kasmaya başladı tivo uygulaması yüzünden tsk ederim.servis menüsünü buraya ekleyin.
gönderdim.kusura bakmayın mesajınıza gec cevap verdim regal tv menü eklıyorum , tv birkac gündür kendini kasmaya başladı tivo uygulaması yüzünden tsk ederim.
![]()
tsk ederim .gönderdim.
aynı sorun bende de varMerhaba. Vestel 55q9900 televizyonum var. Son yazılım tivo yüklü olmasına rağmen yaklaşık 10 gündür appstore uygulamasına giremiyorum hata veriyor. Herşeyi denememe rağmen çözüm bulamadım. Yazılım ilemi alakalı yoksa başka bir şeymi vardır?
![]()
aynı sorun bende de var
Kontrol ettim genel bir sorun var. Son kullanıcının yapabileceği bir işlem yok. Üretici firma ile appstore arasında sorunun çözülmesini beklemek gerekiyor.
bu çekirdek yazılım forumda mevcutmudur..bilen arkadaşlar paylaşırlarsa memnun olurum...eski sürüme çekirdek yazılımla dönmek mümkün.
TiVo yazılım güncellemesi ota dan geliyor.bu çekirdek yazılım forumda mevcutmudur..bilen arkadaşlar paylaşırlarsa memnun olurum...
![]()
kardeşim ben Tivo yazılımı değil tivo dan kurtulmak için çekirdek yazılımı sormuştumTiVo yazılım güncellemesi ota dan geliyor.
güncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.kardeşim ben Tivo yazılımı değil tivo dan kurtulmak için çekirdek yazılımı sormuştum
kardeşim çana tıklıyorum gelen birşey yok henüzgüncelleme yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
çandaki iletilerin içine bakın yazılım yetkisi verildi şeklindeki ibareye tıklayınkardeşim çana tıklıyorum gelen birşey yok henüz
bir mesaj var fakat oda MB180E diyor benimki sadece MB180 ikisi de aynımıdırçandaki iletilerin içine bakın yazılım yetkisi verildi şeklindeki ibareye tıklayın
yükleyin üstadım.bir mesaj var fakat oda MB180E diyor benimki sadece MB180 ikisi de aynımıdır