D
delmandede
Yeni Üye
- 11 Şub 2018
- 34
Peki bu otel moduna soksak izleyemeyiz degil mi .menu 7935 yapinca otel modu acilip kapana biliyor. Olmuyorsa ugrasmiyim ssiptv ye devam galiba
Evet,devamPeki bu otel moduna soksak izleyemeyiz degil mi .menu 7935 yapinca otel modu acilip kapana biliyor. Olmuyorsa ugrasmiyim ssiptv ye devam galiba
Bu dediğin otel ile alakalı ama yinede değilmi, sadece otellerde aktif ediliyordu yani.
Tabii bunu hayata geçiren erdoğana,görkeme,boraya,tamere cem ve jaleyi de tebrik etmek lazım ?
Evet,vestekFirmanın adı da VESTEK miydi öyle bir şey di sanki. Zorlaya Zorlaya BORA yı kesin hatırladım, GÖRKEM de sanki hatırlıyor gibiyim.
hey gidi beeeeEvet,vestek
Mkvod iptv ilede izleyebiliyorsunPeki bu otel moduna soksak izleyemeyiz degil mi .menu 7935 yapinca otel modu acilip kapana biliyor. Olmuyorsa ugrasmiyim ssiptv ye devam galiba
delmandede' Alıntı:
Peki bu otel moduna soksak izleyemeyiz degil mi .menu 7935 yapinca otel modu acilip kapana biliyor. Olmuyorsa ugrasmiyim ssiptv ye devam galiba
Sevgili kayhan01,delmandede'nin sorduğu "tv içinde iptv" var,bunu kulanabilirmiyim idi kısacası.Evet tvde İptv var ama bu oteller için hazırlanmış bir uygulama,senin bahsettiğin farklı bir uygulama,tıpkı ottplayer veya ssiptv gibi,ama yine de tebrik ederim ,demekki sende bir geliştirici olmuşsun anlaşılanMkvod iptv ilede izleyebiliyorsun
Viewd store da uygulamalarıma gelip geliştirici kodu alıp mkiptv@gmail.com bu kodu mail at ama üstadın o an müsait olup onay vermesi gerek onay verince geliştirici kısmına mkiptv gelicek yükleme biçimini mkiptv sitesinde detaylı olarak inceleyebilirsin stabil bir program gibi ama tuş kombinasyonları eksikleri var mb120 benim anakartım her anakartta farklı tepkiler verebilir denemek gerek zaten test sürümü geliştiriliyor program bizlerin geri dönüşleri ile
Konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim iptv olunca konu başlığına bakmadan atlamışımSevgili kayhan01,delmandede'nin sorduğu "tv içinde iptv" var,bunu kulanabilirmiyim idi kısacası.Evet tvde İptv var ama bu oteller için hazırlanmış bir uygulama,senin bahsettiğin farklı bir uygulama,tıpkı ottplayer veya ssiptv gibi,ama yine de tebrik ederim ,demekki sende bir geliştirici olmuşsun anlaşılan
Rica ederim sevgili kayhan01,ne özürü,ben o anlamda yazmamıştım,aslında bir bakıma iyi oldu,senin de bir geliştirici olduğunu öğrendimKonuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim iptv olunca konu başlığına bakmadan atlamışım
kusura bakmayın arkadaşlar