vestel youtube sorunu mb9x ana kart

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işlem MB9x kartlarla alakalıdır,gerçi belirtmişsin MB96 diye ,ama unutmamak gerekir ki bazen yazılım yüklemek ters etki yapabiliyor,mesela 3-4 mesaj üstte internet sorunu yaşatmıştı :ok
O zaman yüklememek daha iyi diyorsunuz :hmmPeki youtube sorunu için yeni güncellemeyi bekleyeceğiz o zaman. Teşekkürler :))

O zaman yüklememek daha iyi diyorsunuz :hmmPeki youtube sorunu için yeni güncellemeyi bekleyeceğiz o zaman. Teşekkürler :))
kablosuz kullanıyorsanız deneyebilirsiniz. mb9X de hiç bir zaman yazılım tavsiye etmediğimizi belirttim.
Güncelleme linki aşağıda;
Menü 1505 ile yükleme yapacaksınız

core yükleme anlatım;tıklayınız

Merhaba benim 40FB7100 (MB97) tv internet üzerindeki uygulamalara girmiyor youtube ve benzeri gibi ne yapmam gerekiyor.

40FA7100 (MB96) televizyonum var youtube'a girerken youtube yazısında takılı kalıyor. burada anlatılan çekirdek yazılımları yükledim. hatta full yazılımı bile kurdum. ama sorun aynı. düzelmedi. 1 hafta öncesine kadar sorun yoktu. youtube izleyebiliyordum. fabrika ayarlarına döndürüp tekrar kanal arama ile kanalları yükledim ama bu defa da youtube açmama sorunu çıktı. burada anlatılanları denedim ama olmadı. BANA ne önerirsiniz. ne yapabilirim

40FA7100 (MB96) televizyonum var youtube'a girerken youtube yazısında takılı kalıyor. burada anlatılan çekirdek yazılımları yükledim. hatta full yazılımı bile kurdum. ama sorun aynı. düzelmedi. 1 hafta öncesine kadar sorun yoktu. youtube izleyebiliyordum. fabrika ayarlarına döndürüp tekrar kanal arama ile kanalları yükledim ama bu defa da youtube açmama sorunu çıktı. burada anlatılanları denedim ama olmadı. BANA ne önerirsiniz. ne yapabilirim
kablolu mu kullanıyorsunuz

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

mb96 kablolu kullanıp hata alanlar youtube için deneyebilir mi ?
full yazılım talimatlarını kullanınız. Tıklayınız

Bende sadece 3.7.6y yazılımı smart kısmından youtube takılma, donma olmadan sorunsuz şekilde çalışıyor.. Diğer yazılımlarda youtube çalışmıyor.. Bu yazılımda sadece wireless bağlantı yapılıyorken, kablolu bağlantı maalesef yapılamıyor.. Eski yazılımlara göre daha stabil olduğu için şimdilik bunu kullanıyorum, ya da telefondan web video caster premium ile youtube sorununu hallediyorum.. Aslında bu yazılım iyi yazılım gibi duruyor..En azından şimdilik..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt