Koro96
Süper Üye
- 24 Şub 2019
- 2,531
Forumda bir konu vardı bununla ilgili yazılımla düzeliyordu diğe biliyorum.2 hafta öncesine kadar sorun yoktu youtube uygulamasını açmada ama sonra youtube yazısında takılı kalmaya başladı.
Forumda bir konu vardı bununla ilgili yazılımla düzeliyordu diğe biliyorum.2 hafta öncesine kadar sorun yoktu youtube uygulamasını açmada ama sonra youtube yazısında takılı kalmaya başladı.
Konu başlığını sorunumla alakalı görünce buraya yazdım belki burada olup olmayacağı ile ilgili yardımcı olabilecek biri olursa diye.Forumda bir konu vardı bununla ilgili yazılımla düzeliyordu diğe biliyorum.
Yazılım vardı upload problemi vardı forumda fikoloji ustaya söyleyin atsın size yazılımı.Konu başlığını sorunumla alakalı görünce buraya yazdım belki burada olup olmayacağı ile ilgili yardımcı olabilecek biri olursa diye.
Teşekkürler, kendisine yazarım.Yazılım vardı upload problemi vardı forumda fikoloji ustaya söyleyin atsın size yazılımı.
DenermisinTeşekkürler, kendisine yazarım.
Teşekkürler fikoloji hocam indirip deniyorum, bu yazılım anakart sorunu yaratma durumu oluyor mu acaba?Denermisin
Güncelleme linki aşağıda;
Menü 1505 ile yükleme yapacaksınız
[Gizli İçerik]
Sorun yok, paylasiyorsam içiniz rahat olsun ? riskli gördüğüme paylaşım yapmıyorumTeşekkürler fikoloji hocam indirip deniyorum, bu yazılım anakart sorunu yaratma durumu oluyor mu acaba?
Yüklemeyi yaptım smart kısmına girip uygulama açmaya çalışırken internete bağlı değilsiniz uyarısı veriyor.Sorun yok, paylasiyorsam içiniz rahat olsun ? riskli gördüğüme paylaşım yapmıyorum
Kablolu mu kullanıyorsunuzYüklemeyi yaptım smart kısmına girip uygulama açmaya çalışırken internete bağlı değilsiniz uyarısı veriyor.
Evet kablo kullanıyorum, wifi modüllü değil tv. Kabloyu sök tak ve modem resetleme yaptım ama durum aynı.Kablolu mu kullanıyorsunuz
Evet düzelmezEvet kablo kullanıyorum, wifi modüllü değil tv. Kabloyu sök tak ve modem resetleme yaptım ama durum aynı.
Teşekkürler, ellerinize sağlık. Sabırsızlıkla paylaşımınızı bekleyeceğim iyi geceler.Evet düzelmez
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Buna geri dönüş yapınız o zaman.
Modem ile ilgili sorun yok , tv kendiliğinden ip atıyor kendine , bu nedenle döngüye giriyor. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Sorun görmez istek paylaşacağız
376s ile devam edin bir süre daha
SelamEvet düzelmez
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Buna geri dönüş yapınız o zaman.
Modem ile ilgili sorun yok , tv kendiliğinden ip atıyor kendine , bu nedenle döngüye giriyor. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Sorun görmez istek paylaşacağız
376s ile devam edin bir süre daha
Bu işlem MB9x kartlarla alakalıdır,gerçi belirtmişsin MB96 diye ,ama unutmamak gerekir ki bazen yazılım yüklemek ters etki yapabiliyor,mesela 3-4 mesaj üstte internet sorunu yaşatmıştıSelam
Ben de Youtube sorunundan dolayı güncelleme yapmak istiyorum. Gönderdiğiniz linklerdeki bin dosyalarını indirdim ama açmayı bir türlü başaramadım. Dosyalarda bir sorun olma ihtimali var mı? Yoksa ben mi yanlış yapıyorum? Bir de bu güncellemeyle youtube düzelir mi, fikriniz nedir?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Televizyonum Vestel bu arada. Anakart da MB96 görünüyor. Onları yazmayı unutmuşum