vestel youtube sorunu mb9x ana kart

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fikoloji
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:haha1 :haha1 :haha1 :haha1 :haha1 Gece gece sesli güldüm ilahi emmi ya hayat sana güzel valla
Koray,hayatımda hiçbir şeyi kafama takmadım bu güne kadar,oğlumada onu öğrettim :) Sende öyle olmalısın bence :ok

Koray,hayatımda hiçbir şeyi kafama takmadım bu güne kadar,oğlumada onu öğrettim :) Sende öyle olmalısın bence :ok
Emmi bazı şeylere takılmasan olmuyorki yani boşa bırakmayada gelmiyor bazı şeyler.

TV açıkken 1505 ile yapılan yazılım yuklemesinde yanlış yapilirsa aynı yazilim ile TV kurtarilabilir mi yoksa kurtarma yazılımı mi olması gerekiyor

kurtarma yazılımı mi
Tv nizin full yazilimi gerekiyor . Eger bu yazilima ihtiyaciniz varsa tv nizin arka kapagindaki etikette bulunan seri numarasini full yazilim talep konu basligi altinda paylasmaniz gerekli.

TV açıkken 1505 ile yapılan yazılım yuklemesinde yanlış yapilirsa aynı yazilim ile TV kurtarilabilir mi yoksa kurtarma yazılımı mi olması gerekiyor
1505 güncelleme servis giriş adımıdır. tv bunda çökerse full yazılım ile denenebilir. şu anda vestelde mb140 ve mb82 haricinde kurtarma yazılımı yoktur.
hangi yazılımı hangi tv ye yüklemek istiyorsunuz ?

Hı level TV mb96 yazılımını attım internete erisilemiyor hatası veriyor fabrika ayarlarına çevirdim sorum çözülmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt