- 23 Kas 2017
- 20,945
Bunların fişi bizim elimizde koray,fişi çekecek olanlar bizleriz
Ben çektim mesela, sadece anten bağlı.
Bunların fişi bizim elimizde koray,fişi çekecek olanlar bizleriz
Bizimki takılı ,anahtarlı priz olduğundan oradan kapatıyoruzBen çektim mesela, sadece anten bağlı.
Bizimki takılı ,anahtarlı priz olduğundan oradan kapatıyoruz
Demek uykum gelmiş iyiceneEtherneti çektim demek istemiştim, bu espri olmadı be emmi.
Daha karpuz kesecektik be emmi? Erkencisin?Demek uykum gelmiş iyicene
O Nasıl olacak emmim?Bunların fişi bizim elimizde koray,fişi çekecek olanlar bizleriz
Fiş işte,çekince dururO Nasıl olacak emmim?
Gece gece sesli güldüm ilahi emmi ya hayat sana güzel vallaFiş işte,çekince durur
Koray,hayatımda hiçbir şeyi kafama takmadım bu güne kadar,oğlumada onu öğrettim Sende öyle olmalısın benceGece gece sesli güldüm ilahi emmi ya hayat sana güzel valla
Emmi bazı şeylere takılmasan olmuyorki yani boşa bırakmayada gelmiyor bazı şeyler.Koray,hayatımda hiçbir şeyi kafama takmadım bu güne kadar,oğlumada onu öğrettim Sende öyle olmalısın bence
Tv nizin full yazilimi gerekiyor . Eger bu yazilima ihtiyaciniz varsa tv nizin arka kapagindaki etikette bulunan seri numarasini full yazilim talep konu basligi altinda paylasmaniz gerekli.kurtarma yazılımı mi
1505 güncelleme servis giriş adımıdır. tv bunda çökerse full yazılım ile denenebilir. şu anda vestelde mb140 ve mb82 haricinde kurtarma yazılımı yoktur.TV açıkken 1505 ile yapılan yazılım yuklemesinde yanlış yapilirsa aynı yazilim ile TV kurtarilabilir mi yoksa kurtarma yazılımı mi olması gerekiyor