Y
yemresoglu
Yeni Üye
- 23 Kas 2021
- 12
- 43
Q9900 serisinin panellerini ekleyebilir misiniz acaba listeye üstad. 55 olanında tek tip panel vardı değil mi
Techwood 50U02 almayı düşünüyorum panel hakkında bilgisi olan varmı acaba?
2020 den kalma bir bilgi bu panel de anakart da değişmiş olabilirVestel yurt dışı üretimine ait bir üründür yani ihraç fazlası. Hkc panel kullanılmış , mb230 da ana kart mevcuttur
Kullanmadığımız için bilemeyiz ama beklentiniz yüksek olmasın.peki tavsi edermisiniz hiçbir özellik istemiyorum
sadece ekran büyük ve resimler kaliteli canlı görünsün yeter
Zaman bulabilirsem güncellemeye çalışacağım inşallah.Güzel çalışma elinize sağlık... Paylaşılan Liste 2020 yılı, bu konuda en güncel benzer liste de yayınlarsanız daha da memnun oluruz.
Merhaba Daewoo 50DM54U Televizyon hakkinda pek bi bilgi bulamadim HDR10 yaziyor ama kac Hz oldugu yazmiyor. Bu Daewoo 50DM54U Tv hakkinda Kac HZ yazilimsal ayrica HDR10 var mı bilgisi olan var mi? Simdiden herkese tesekur eder forum uyeleri ve yetkililere basarilar dilerim. Panel ve anakart bilgisi ve Vestel üretimi oldugu soyleniyor.
Burada bilgi paylaşımı yapılmıştı.İyi günler epey linki vermek yasak mı bilmiyorum şimdiden mazur görün
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu linkte detaylı bilgileri, bilgilerin en altında kullanım kılavuzunu bulabilirsiniz.
Bu arada techwood 55TEC9000 üzerinde mb230 anakart bulunmaktaymış ve karma panel, merak edenler için yazayım. Direk vsoutlet mağazasından aldığım bilgi bu yönde. Sitelerden aldığınız takdirde, direk vestel servisine gidip, size öyle geliyormuş sanırım.
Burada bilgi paylaşımı yapılmıştı.
Önemli - VESTEL Panel Bilgi hattı
teşekkürler bulundugum yerde satan yok.netten alacam mecbur. oradan da barkod gönderemiyorlar. en azından üretim çıkışı sabit boe panel mi? siz bilir kişiler olarak fabrikadan öğrenebilir misiniz? sabitse hemen alacam. müş.hiz.leri manisa fabrikadayız diyor ama panel bilgisi ni bilmiyor ...tavsiyeforumu.com
Burada bilgi paylaşımı yapılmıştı.
Önemli - VESTEL Panel Bilgi hattı
teşekkürler bulundugum yerde satan yok.netten alacam mecbur. oradan da barkod gönderemiyorlar. en azından üretim çıkışı sabit boe panel mi? siz bilir kişiler olarak fabrikadan öğrenebilir misiniz? sabitse hemen alacam. müş.hiz.leri manisa fabrikadayız diyor ama panel bilgisi ni bilmiyor ...tavsiyeforumu.com
İyi günler epey linki vermek yasak mı bilmiyorum şimdiden mazur görün
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu linkte detaylı bilgileri, bilgilerin en altında kullanım kılavuzunu bulabilirsiniz.
Bu arada techwood 55TEC9000 üzerinde mb230 anakart bulunmaktaymış ve karma panel, merak edenler için yazayım. Direk vsoutlet mağazasından aldığım bilgi bu yönde. Sitelerden aldığınız takdirde, direk vestel servisine gidip, size öyle geliyormuş sanırım.
LG panel
Panel bilgisi alabilir miyim? şimdiden teşekkürler