K
Kanaatelek
Yeni Üye
- 1 Eyl 2019
- 46
- 24
Son düzenleme:
Panel profile;
Panel profile:![]()
Tv de normalde 17mb140 vardı smarta çevirmek için 17mb211s takacağım ama elimdeki 211sler ters panel yada renk ayarlarında problemli geliyor görüntü. Panel yazılımı varsa rica edeceğim sizden ustalarım.
![]()
Teşekkür ederim ustam cihaz düzeldiPanel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.MB211 ailesi için;
Rar dosyasından çıkarılmış iki ana unsur, FAT32 olarak formatlanmış bellek içerisine pq isimli bir klasör ile yerleştirilir
PQ isimli klasör içerisindeki yazılımlara sahip bellek TV ye takılır
TV nin uzaktan kumandası aracılığı ile MENU 4725 tuşlanarak Servis menüsüne girilir
En altta bulunan USB OPERATİONS bölümüne gelinir ve OK tuşuna basılır
Ekranda çok kısa süreli olarak (dosya çok küçük olduğu için yükleme anlık olur) LÜTFEN BEKLEYİNİZ yazısı gelir ve gider
TV kumandasından stby tuşuna basarak tv kapatılır
TV yeniden açıldığında ekran düzelmiş olur
(Bazı istisna durumlarda Profile dosyalarında olduğu gibi TV yi kapattıktan sonra fişi çekip, stby ışığı sönene kadar beklemeniz gerekebilir.)
Size özel bir yazı değil genel olarak yazılmıştır.Arkadaşlar foruma girer girmez bir uyarı gördüm.
Birden fazla konuya yazılım talebi yazmayın yoksa hesabınız kapatılır gibi.
Ben yazılım falan talebinde bulunmadım ki!
Yazılım gerektirecek bir cihazım yok.
her cihazın seri numarası farklıdır.!bende yanlış yazılımdan dolayı panel yazılımına ihtiyazım var seri no yanı
Cod main (17MBxxx) ???Selamun aleyküm ustalarım. Hayırlı cumalar.
Tv de kart değişimi yaptık ama panel ters geldi panel yazılımı rica edebilir miyim elinizde mevcut ise.
![]()