hareketliperde
Süper Üye
Bu modelin yazılımını alabilirmiyim acabA
Birde nasıl yükleriz onuda tarif ederseniz
Birde nasıl yükleriz onuda tarif ederseniz

Son düzenleme:

ustam öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim verdiğiniz panel yazılımını indirdim yükledim çalıştı ancak resim negatif bunun için nasıl bir çözüm bulabilirim yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum saygılarPanel profile:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
I don't have software for this combination. I have a full software if you want to try.Hello friends,
I have a tv that is stuck in bootloop (turns on, shows logo, reboots and so on). The motherboard is 17MB110 and the panel is VES550UNDS-2D-N11. Can anyone provide the full software for USB stick?
Thnak you!
The panel profile is the one required. It is possible that you have a hardware problem on the board, not a software one.ustam öncelikle ilginizden dolayı teşekkür ederim verdiğiniz panel yazılımını indirdim yükledim çalıştı ancak resim negatif bunun için nasıl bir çözüm bulabilirim yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum saygılar
I will try and report back.I don't have software for this combination. I have a full software if you want to try.
I will try and report back.
Thanks a lot!
It works! I have checked digital terrstial channels, as well as Youtube and Netflix via Wifi, they all work.I don't have software for this combination. I have a full software if you want to try.
I don't have software for this combination. I have a full software if you want to try.
Cod main (17mbxxxxxxx) and cod panel (vesxxxxxxxxxx) ????.Merhaba, bu seri numaralı tv nin panel yazılımını bulamadım. Hiç açılmıyordu, vestel kurtarma yazılımı ile açıldı fakat ekran hem ters hem de gamma sorunu ile yazılar karışık görünüyor. Panel yazılımını göndermeniz mümkün mü. Çok acil lütfen...
SN: 7773992 702376
PNL: 23391718
VPAZ: 20273145
Cod main (17mbxxxxxxx) and cod panel (vesxxxxxxxxxx) ????.
You know cod panel (VES315xxxxxxxx) ?????.17Mb140 Main TV Model: Hi-Level 32HL520