When the TV no longer has an image, can the sound still be heard?Καλό απόγευμα.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την τηλεόρασή μου.
Συνήθως παγώνει μόλις εκκινήσει και έχει μαύρη οθόνη.
Έχει καταρεύσει το λογισμικό;
,
![]()
![]()
When the TV no longer has an image, can the sound still be heard?Καλό απόγευμα.
Θα ήθελα τη βοήθειά σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την τηλεόρασή μου.
Συνήθως παγώνει μόλις εκκινήσει και έχει μαύρη οθόνη.
Έχει καταρεύσει το λογισμικό;
,
![]()
![]()
Δεν υπάρχει πια ήχος ή θέαμα.Όταν η τηλεόραση δεν έχει πλέον εικόνα, εξακολουθεί να ακούγεται ο ήχος;
If the backlight stays on but the image is missing, it may be a hardware problem, not a software one.Δεν υπάρχει πια ήχος ή θέαμα.
Ανοίγει κανονικά, δείχνει πρώτα τη μάρκα jvc, μετά δείχνει το κανάλι για μερικά δευτερόλεπτα, μετά δεν παίζει τίποτα.
Τα LED λειτουργούν κανονικά.
Δείχνει λίγο το κανάλι αλλά μετά βγαίνει μια μαύρη εικόνα.Εάν ο οπίσθιος φωτισμός παραμένει αναμμένος αλλά η εικόνα λείπει, μπορεί να είναι πρόβλημα υλικού και όχι λογισμικού.
I don't have software for your TV, but if you tell me the motherboard code (17MBxxxx) and the panel code (VES500xxxxxx), I'm looking for an equivalent one.Δείχνει λίγο το κανάλι αλλά μετά βγαίνει μια μαύρη εικόνα.
Το έκανε ξαφνικά βλέποντας την ταινία.
Και θέλω να δοκιμάσω αν η πλακέτα είναι λειτουργική για να βεβαιωθώ ότι μπορεί να σπάσει. Πρέπει να δοκιμάσω πρώτα με ένα USB stick και αν δεν συμβεί τίποτα, να ψάξω για πλακέτα. Αλλά είναι δύσκολο να βρεις ανταλλακτικά για αυτό το μοντέλο.
VES315WNDS-2D-N13You know cod panel (VES315xxxxxxxx) ?????.
Merhaba aynı seri panel kodu bende de mevcut full yazılım linkini paylaşmanız mümkün mü?Rica ederim ben de full yazılım linki verecektim sorunu çözmüşsünüz.
Panel profile:VES315WNDS-2D-N13
Merhaba aynı seri panel kodu bende de mevcut full yazılım linkini paylaşmanız mümkün mü?
Δεν έχω λογισμικό για την τηλεόρασή σου, αλλά αν μου πεις τον κωδικό της μητρικής πλακέτας (17MBxxx)
1. Pictures cannot be accessed![]()
![]()
Είμαι εντάξει;
![]()
μητρική πλακέτα 17mb130s
Πίνακας. VES500QNDC-2D-N14
1. Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στις φωτογραφίες
2. Τι θέλεις;
Pictures cannot be accessed
Nothing for 17MB130S and VES500QNDC-2D-N14 panel. I have a full software. Try at your own risk.![]()
![]()
Είμαι εντάξει;
![]()
μητρική πλακέτα 17mb130s
Πίνακας. VES500QNDC-2D-N14
Τίποτα για πάνελ 17MB130S και VES500QNDC-2D-N14. Έχω πλήρες λογισμικό. Δοκιμάστε με δική σας ευθύνη.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.