yokoono
TFC Team
- 20 Mar 2019
- 2,618
- 73
Panel profile is goodUstam attım led barlar pırt pırt pırt yanıp sönüyor duruyor görüntü yok
Panel profile is goodUstam attım led barlar pırt pırt pırt yanıp sönüyor duruyor görüntü yok
Ustam atım görüntü yok tv çalışıyor Ledler de sağlamPanel yazılımını yokoono usta vermiş.
Ana kart uymamıştır smd parçalarda, soketlerde ve sıralamada farklılıklar vardır.Ustam atım görüntü yok tv çalışıyor Ledler de sağlam
The 2 files are for the panel. It is copied to the TV from the stick. They are not written with the programmer.Öncelikle elinize emeğinize ve yüreğinize sağlık. Böyle güzel bilgileri hiç bir karşılık beklemeden sadece insanlarımız kendilerini geliştirebilsin diye paylaştığınız için teşekkür ederim.
Öncelikle elimde böyle bir tv var. Tv açılıyor logo geliyor bir iki saniye durup kayboluyor.
Anakart : 17MB140 bu anakartın şemasına baktım bios : 25L512 olarak görünüyor. Anakart üzerinde ise 25L12835F diye bir bios çipi var. Benim elimde RT809F ve TL866-2 pro gibi hatrı sayılır programlama cihazları mevcut.
Şimdi benim aslında gerçek manada merak ettiğim bir iki sorum var :
Paylaşılan bios dosyaları içinde iki tane bin dosyası var örneğin :
Şimdi burada iki tane bin dosyası var anakart üzerinde 1 tane 25L12835F çipi var...
Bu dosyaların biri örneğin 121 KB diğeri 21 KB
Şimdi ben bu dosyaların hangisini anakart üzerindeki 25L12835F ye yükleyeceğim ve diğer dosya ne olacak ? Yada bu işin olması gereken şey nedir ? Birincisi beni bu konuda aydınlatır mısınız ?
Diğer sorum ise şu yukarıdaki tv için hangi dosyaların hangilerini nereye yüklemem gerekir ?
Bu amatör sorularım için çok özür dilerim ve yardımlarınız içinde çok teşekkür ederim.
MB81 İçin var 95 Uymaz.Merhaba tv de mb80 kart mevcut kapanıyor 5 dakıkada yerıne mb95 taktım fakat goruntu bozuk lvds ayarı bozuk sekılde gıbı uyum saglar mı panel yazılımı mevcutmudur yardımcı olurmusunuz
tesekkur ederım ilginiz içinMB81 İçin var 95 Uymaz.
Rica ederim.tesekkur ederım ilginiz için
i need help i have 43 inch tv with ves430und8-2d-n12 panel, my card is D43F600M4CW from telefunken MB211, the picture is distorted. I tried but failed. the old one is also MB211 but the only thing it thinks has a good image is that it is close to any solution to fix one of them when connected to the internet.You're welcome.
ves430und8-2d-n12 ???i need help i have 43 inch tv with ves430und8-2d-n12 panel, my card is D43F600M4CW from telefunken MB211, the picture is distorted. I tried but failed. the old one is also MB211 but the only thing it thinks has a good image is that it is close to any solution to fix one of them when connected to the internet.
ves430undb-2d-n12 sorryves430und8-2d-n12 ???